Widok

Już tam więcej nie pójdę

Pani Dorota niemiła i strasznie wulgarna. Tatuaż do poprawki. Polecała mi ją znajoma, której robiła cover mimo, że średnio wyszło. Jakoś strasznie dużo policzyła, korzystałam z grupona, ale mały wzór wyceniła na 800 zł!! Byłam w szoku. już więcej tam nie pójdę
Moja ocena
dorotatattoo kategoria: Studia tatuaży
obsługa: 2

oferta: 4

jakość usług: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadza się, mi też sporo policzyła , po mimo tego że skorzystałam z groupona. Tatuaż miałam do poprawki, zdecydowałam się na te studio i żałuję, bo muszę wykonać kolejną poprawkę. Szkoda pieniędzy i czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również chciałam skorzystać z grupona który zakupiłam niedawno.Pani poinformowała mnie żę za grupon który mam(czyli na dowolny tatuaż,wartość 300zł) może mi wytatuować plamę co najwyżej.Coż grupon przepadł.....zdecydowanie nie polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z tymi opiniami. Pani Dorota zrobiła mi bardzo fajnego motyla. Kupiłam groupon i tylko dopłaciłam 100 zł. Jestem bardzo zadowolona. Po dwóch tygodniach tatuaż wygojony i w świetnych kolorach turkusowych. Narzeczony zadowolony i ja również.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Równiez nie zgadzam sie z ta opinia wedlug mnie Dorota ma profesjonalne podejscie, rowniez korzystalam z grupona jestem bardzo zadowolona tatuaz sie ladnie wygoil nie musze nic poprawiac moj tatuaz jest nawet lepszy niz chcialam zeby byl i nie doplacilam duzo wlasciwie to tyle ile sie spodziewalam, ludzie myslicie ze tatuaz to kosztuje grosze? to kosztuje i nie warto oszczedzac na tym bo ma sie go na cale zycie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
naklejki są dużo tańsze..polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry