Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DOROTATOO wątek zamknięty nie zgodziła sie na moj wzór mówiąc, ze sie nie podejmie takiej pracy....
~Zenobiusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

NIC SIE NIE ZMIENILO wątek zamknięty robilam tatuaz u pani doroty... totalne dno. wlasnie sie okazalo ze nie mozna...
~jena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 lipca 2014

Nie polecam. wątek zamknięty Tatuaż zrobiony bardzo niechlujnie. Prześwity, kolory nie takie jak trzeba,...
~Artur
-

dodano: 21 maja 2014

źle zrobione...nie polecam wątek zamknięty Bardzo dbałem o tatuaż w pierwszych dniach i robiłem wszystko zgodnie z...
~Krzychu
-

dodano: 9 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Cóż!!opinie zawsze będą i dobre i złe.Jest tyle charakterów i każdy ma własne...
~Ewa S.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 listopada 2013

drogo i niechlujnie wątek zamknięty robiłam tatuaż w tym studio rok temu. do tej pory ciułam kasę na cover, który...
~katjuszka
-

dodano: 18 października 2013

Super !!! wątek zamknięty Pierwszy raz robiła tatuaż i trafiłam do Doroty, uważam, że dziewczyna jest...
user_137693014566
1

dodano: 1 września 2013

Super !!! wątek zamknięty Pierwszy raz robiła tatuaż i trafiłam do Doroty, uważam, że dziewczyna jest...
~Malia
-

dodano: 1 września 2013

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Tatuaż zakupiłem na grouponie. Jestem z niego mega zadowolony. Pani Dorota to...
~Sventevith
-

dodano: 27 czerwca 2013

(..) wątek zamknięty osobiście nie polecam. i to jest faktyczna opinia. zainteresowanym mogę...
~zszokowana1989
-

dodano: 27 czerwca 2013

SUPER! wątek zamknięty U P. Doroty zrobiłem już czwarty tatuaż i każdy zrobiony mega...polecam bo...
~Ostry
-

dodano: 25 czerwca 2013

Przezacnie! wątek zamknięty Tatuaż kupiłam na grouponie, świetna atmosfera, dziołcha pierwsza klasa,...
~goś
-

dodano: 20 czerwca 2013

Dziary wątek zamknięty Bardzo spoko, wysoki poziom tatuażu, chwale sobie i wesoło podczas pracy,...
~Wilczek
-

Kolorowo i na tak! wątek zamknięty Jestem stałą klientką robiącą duże tatuaże w kolorze i jestem bardzo...
~Anerianek
-

Śmiać się czy płakać ?... wątek zamknięty Nie pozostaje mi ocenić Doroty nie inaczej jak 6 a wiecie dlaczego ?...
~piotrus
-

NIE NIE NIE!!! wątek zamknięty Również mam wrażenie, że pozytywy są od znajomych, szczególnie te początkowe:...
~Królowa
-

dodano: 18 czerwca 2013

POLECAM! wątek zamknięty Ja również przyszłam z grouponem i jakoś nie dostrzegłam tego "gorszego...
~Karolina
-

dodano: 15 czerwca 2013

zadowolona :) wątek zamknięty te negatywne opinie to chyba od konkurencji :) ja tez bylam dziarana z...
~Asia
-

dodano: 4 czerwca 2013

Już tam więcej nie pójdę wątek zamknięty Pani Dorota niemiła i strasznie wulgarna. Tatuaż do poprawki. Polecała mi ją...
~anna maria
5

dodano: 25 czerwca 2012

Dorotatatoo wątek zamknięty zadowolona bardzo jestem pokryła moją maszkarę z przeszłości , aż trudno...
~margaret
-

dodano: 1 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry