Widok
K. - opinia
zdecydowanie nie polecam sotis w Gdańsku. Diagnoza została przeprowadzona ,przez 1 osobę. Panią psychlog, a na kolejnym spotkaniu panią pediatrę, która nie zainteresowała się dzieckiem a dokumentami . Zabrakło innej osoby w komisji np.psychiatry .Po odebraniu dokumentów i przeczytaniu steków bzdur na temat naszego dziecko zerwaliśmy współpracę natychmiast. Łatwo w przeciągu 2ch godzinnych spotkań zrobić z 2 letniego , , uśmiechniętego dziecka osobę niepełnosprawną. W życiu się na to nie zgodzę. To nie jest koniec mojej przygody z Sotisem. Czekamy na kolejną poradnię tym razem nie prywatną i przysięgam jeżeli diagnoza będzie inna a ja to wiem , to spotkamy się z Panią psycholog na drodze sądowej. Nie z Sotisem a z Panią psycholog wydającą orzeczenie a właściwie własną opinię na temat zdrowego, trochę wolniej rozwijającego się uśmiechniętego dwulatka.
Moja ocena
Punkt Przedszkolny SOTIS
kategoria: Psycholodzy dziecięcy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
pomoc merytoryczna: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Uprzejmie informuję, że lekarz współpracujący z SOTIS to lekarz psychiatra (a nie pediatra). Psycholog w Gdańsku jest osoba certyfikowaną w narzędziach ADOS-2 i jako jedna z pięćdziesięciu osób w Polsce z testu przesiewowego STAT. Są to bardzo czułe protokoły oceniające rozwój dziecka. Czas poświęcony na diagnozę dziecka jest zgodny ze standardami i był dłuższy, niż wskazany w powyższym poście. Pragnę podkreślić, że zawsze bardzo zależy nam na prawidłowej ocenie rozwoju każdego dziecka.
Michał Waligórski
Psycholog
Wiceprezes Zarządu
Centrum Terapii Autyzmu SOTIS
Michał Waligórski
Psycholog
Wiceprezes Zarządu
Centrum Terapii Autyzmu SOTIS