Widok

KARTUZY?!?!

heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu ktoś z KARTUZ lub okolic :) chetnie dowiem sie, gdzie tu bliżej zrobić makijaż, fryzure... :) moze znajdzie sie jakiś "rodzynek" oprocz mnie:) pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem z gminy KARTUZY!!!:)
W Kartuzach piekne makijaze robiła Ewelina która pracuje w Welli ale nie wiem czy nie jest na urlopie macierzyńskim. A swietnie czesze w Welli Iwona:)
heh...miło...wiem że ponoc w wella jest fajnie, ale strasznie drogo!! moze cos innego? a ty juz zamowilas sobie fryzjera itp?? ps. moge wiedziec skad dokladnie jestes? pozdro:)

image
no wiesz chyba jeśli chodzi o fryzure ślubną to nie znam nikogo innego kto by potrafil swietnie czesac. slyszalam ze salon "Oliwia" na Gdańskiej i Gosia kolo kościola górnego tez sa nie złe ale chyba nie są tańsze niestety. Ja jeszcze sie nie umawiałam bo ślub w przyszłym roku:)
Cześć, miło, że mam tu ziomalki :) ja pracuję w Kartuzach, ale o jakieś dobre salony mogę wypytać za dwa tygodnie (ferie). Aż wstyd, że nie wiem, ale wiecie, dziewczyny, gdzie tam jakiś salon sukien ?!

image
Aaaaa... i gdzie kupowałaś suknię, aparciarko? w Trójmieście czy gdzieś bliżej? jest śliczna!

image
piszcie do mnie na gg
w profilu :))))

image
image
hej madziu:) ja niestety nie kupowalam tej sukni...tylko szyje:) mam zaufana krawcowa w sierakowicach. a w kartuzach to masz salon na gdanskiej obok szewca:) no i wiem ze teraz jest w centrum jeszcze...ale polecam pojechac do gdyni...tam jest mnostwo salonow na jednej ulicy...no i tez do gdanska...we wrzeszczu sporo..:) pozdrawiam...

image
aparciarko, a u kogo szyjesz w Sierak.????? jeżeli można zapytać... chyba że chodzi o taką z okolic S.- to wtedy wiem... Szyła mojej przyjaciółce. Suknia śliczna, tylko trzeba było mieć własne materiały.

image
no i ja powiedzmy jestem z Kartuz:)
pozdrawiam:))

image
image
czesć Ewa! Tu Monika. Czasem w pracy na moim forum siedzi tez moja kumpela bo zamieniamy sie na punkty ale teraz to ja. Jak byś miala jakies pytania to tylko na ten login. Buziaki:)
image
image
hej Madziu:)
szyję u pani Ewy...ale nie wiem jak się nazywa, bo to znajoma mojej cioci i ona wszystko załatwiała...ale mogę w weekend zapytac o namiary do niej...pozdrawiam..papa..

image
test
etretrtetr

ja rownież jestem z Kartuz, wprawdzie jestem już po ślubie ale mogę co nieco doradzić. Czesałam sie w Welli u Iwony i wcale nie było tak drogo - ok 50zł (włosy półdługie). Pozdrawiam wszystkie kartuzjanki
Iwona jest świetna:)mumu napisał(a):
ja również jestem z powiatu kartuskiego .....

pytanie nnt.

jakiego ginekologa polecacie z okolic Kartuz??????

image
up

do góry