heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu ktoś z KARTUZ lub okolic :) chetnie dowiem sie, gdzie tu bliżej zrobić makijaż, fryzure... :) moze znajdzie sie jakiś "rodzynek" oprocz mnie:) pozdrawiam
00
~iizeek
83.14.253.*
(13 lat temu) 10 października 2012 o 15:04
Odświeżam wątek:-)
Dziewczyny, czy któraś z Was czesała się u Natalii, salon Avangarda? Tam od jakiegoś czasu jest też Ania, kosmetyczka. Czy ktoś się u niej malował i robił paznokcie? Oczywiście wszystko to na ślub:-)
Będę wdzięczna za opinie.
00
~kamyczka
83.25.62.*
(15 lat temu) 12 czerwca 2010 o 00:49
Zdecydowanie polecam Basię z Kameleona. Ja byłam zachwycona fryzura, którą mi zrobiła - elegancka i jednocześnie naturalna.
00
~cameli.a
83.25.93.*
(15 lat temu) 11 czerwca 2010 o 18:33
Witam! Widzę że dawno nikt tu nie zaglądał a jestem nowa i chciałabym odświeżyć temat ;-) Poszukuję dobrej fryzjerki na ślub w Kartuzach. Możecie mi kogoś polecić, ponieważ jak dzwoniłam do Pani Iwony z Welli to jest już zajęta. Proszę o radę.
ja polecam salon w garczu. Pani Ania S. pracowała w salonie w kartuzach w Wandzie i teraz otworzyła swój własny. naprawde godna polecenia, ma dużo pomysłów. ostatnio czesała mnie na wesele, koszt 35 zł. bylam bardzo zadowolona.
o ile się orientuję to ślubna fryzura chyba od 30 do 50zł. myślę że nie jest to drogo a ja zawsze byłam zadowolona jak wychodziłam od nich z salonu;-)naprawdę mają dar w ręku;-) Iza jest super pomoze dobrać i wogole czesze wspaniale;-)