Widok

KARUZELA GNA

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]KARUZELA GNA to spektakularne wydarzenie, które zawiruje Waszym życiem! Kolejny koncert największych przebojów polskiej muzyki rozrywkowej w wykonaniu Chóru Music Everywhere pod dyrekcją Beaty Śnieg. Usłyszycie zupełnie nowe, przygotowane specjalnie na tę okazję, aranżacje. [/lead]Nie zabraknie znanych wszystkim utworów, takich jak: Biała Armia, Zacznij od Bacha, Cichosza, Nie pytaj o ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Na pierwszą edycję się spóźniłam i zabrakło biletów, więc super, że jest drugi termin!
Music Everywhere, jako Wasza fanka i po tym co słyszałam od znajomych, którzy byli w czerwcu, liczę na równie świetny występ :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

megaaa

Mnie się udało załapać na bilet - ale moim znajomym już nie. Dlatego idę z nimi jeszcze raz :-p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Petarda!

Zazwyczaj jak myślę o chórze to mam przed oczami scholkę parafialną. Ten zespół to totalne tego zaprzeczenie. Kawał genialnej muzy i świetne show. Zdecydowanie polecam! Idę drugi raz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniale

Pierwszy koncert byl wspanialym wydarzeniem. Ide po raz drugi! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super koncert

Chór Music Everywhere znam od jakiegoś czasu i uważam, że bardzo poprawili poziom śpiewu, słychać ogrom pracy i ilość prób włożonych w doskonalenie się.
Koncert rewelacja, repertuar to utwory wszystkim doskonale znane w zaskakujących aranżacjach, do pośpiewania, potupania nóżką; świetnie się ich sluchało. Poza tym w końcu wyglądali super na scenie jeśli chodzo o stoje. (Nie w jakiś dlugich spódnicach szytych niczym ze starych zasłon)
Ten koncert to propzycja dla tych którzy chcą spędzić miły wieczór przy świetnej muzyce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały koncert!

Pierwsza odsłona tego koncertu zwaliła mnie z nóg, wydarzenie to muzyczna uczta dla każdego fana muzyki, szczególnie tej na żywo. Chór Music Everywhere złamał schematy i pokazał, że muzyka chóralna potrafi być zachwycająca dla każdego. Wykonując koncert "Karuzela Gna" i wydając płytę pod tym samym tytułem aspiruje do miana "Chóru Aleksandrowa muzyki rozrywkowej". Polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOOW

Prawdziwe SHOOW!!!! Byłam w Gdyni wyjazdowo... zagracie w Katowicach??? :-D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekam na kolejny!!

Szkoda ze tym razem nie moge byc. Zeszlym razem bylo zaje....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odjazd

W czerwcu zabrała mnie koleżanka, bo nie chciałam początkowo iść (pomyślałam chór=nuda). Po pierwszym kawałku byłam wbita w fotel... totalny odjazd. w ogole nie wiedzialam że jest taki zespol.

Nigdy wiecej

Bardzo ale to bardzo mi się nie podobało! Za tą cenę i do tego w naszym cudownym Teatrze Muzycznym spodziewałem się jakiegoś poziomu! Nigdy więcej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że totalnie NIE udany występ. Reklama dobra, wydarzenie bardzo "rozdmuchane", ale tylko tyle... sam występ- totalna pomyłka. Nigdy więcej nie poszlabym na ich występ i każdemu na pewno będę odradzać. Szkoda pieniędzy i czasu na takie cos...
do góry