Widok
Ludzie naprawdę stać Was na więcej, pracowałam tam prawie dwa lata. Zapach jaki przynosisz ze sobą do domu, śmieszne stawki, godziny pracy od 6 do 5 rano w sezonie. Zwalniają ludzi z dnia na dzień nie podając powodu:) I całe g*wno prawda,że grafik jest układany pod Ciebie.
Pozdrawiam zespół menagerski ;d
Pozdrawiam zespół menagerski ;d
ja pracowalam tam dobre pare lat temu i stawke mialam wieksza niz teraz w jakims sklepie z ciuchami ale bylam instruktorem wiec tez dlatego, pracowalam od 7 najszybciej ale sa tam tez zmiany np od 16 i siedzisz czasem do 24 lub 1 bo trzeba posprzatac to jest najgorsze i ten smrod racja! ale to bylo w kfc gdynia elastyczny grafik to ja akurat mialam jak jestes dobrym pracownikiem to cie nie zwolnia ja wytrzymalam tam 4 lata jak dla studenta to moze byc!
Alula, masz rację. To nastawienie pokolenia Y do którego i ja się zaliczam (chociaż jestem z przełomu X/Y). KFC jest dobre dla studenta, ale dziennego, a nie zaocznego (oni się bardziej cenią i mają więcej czasu na kształtowanie własnej kariery) i to na krótki okres czasu (do czasu znalezienia lepszej oferty).