Widok

KFC pkp gdańsk główny

czy ktoś tam pracuje i może cokolwiek powiedzieć ? jakie stawki dla nowych pracowników
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alula, masz rację. To nastawienie pokolenia Y do którego i ja się zaliczam (chociaż jestem z przełomu X/Y). KFC jest dobre dla studenta, ale dziennego, a nie zaocznego (oni się bardziej cenią i mają więcej czasu na kształtowanie własnej kariery) i to na krótki okres czasu (do czasu znalezienia lepszej oferty).

dla gimnazjalisty

tak ciekawe a gdzie ty jako student pracowales...chyba ze nie studiowales skoro mowisz ze dla gimnazjalisty ach ta dzisiejsza mlodziez najlepiej odrazu by chcieli byc prezesami...

taka robota jest dobra dla gimnazjalisty na wakacje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja pracowalam tam dobre pare lat temu i stawke mialam wieksza niz teraz w jakims sklepie z ciuchami ale bylam instruktorem wiec tez dlatego, pracowalam od 7 najszybciej ale sa tam tez zmiany np od 16 i siedzisz czasem do 24 lub 1 bo trzeba posprzatac to jest najgorsze i ten smrod racja! ale to bylo w kfc gdynia elastyczny grafik to ja akurat mialam jak jestes dobrym pracownikiem to cie nie zwolnia ja wytrzymalam tam 4 lata jak dla studenta to moze byc!
Ludzie naprawdę stać Was na więcej, pracowałam tam prawie dwa lata. Zapach jaki przynosisz ze sobą do domu, śmieszne stawki, godziny pracy od 6 do 5 rano w sezonie. Zwalniają ludzi z dnia na dzień nie podając powodu:) I całe g*wno prawda,że grafik jest układany pod Ciebie.

Pozdrawiam zespół menagerski ;d
pracowalem tam co prawda 8 lat temu. Nie ma szału ale nie jest tez zle. Ustawiaja grafik "pod ciebie". Jedyny mankament tej pracy to jest to że przytyłem i to nie mało :) Ludzie tam pracują niektórzy juz od 10 lat. Jeżeli dobrze pamietam to bylo 7zł netto teraz pewnie troszeczke wiecej. Pozdro.

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry