Widok

KLUB BEZ ŻADNEJ KLASY I POZIOMU!!!!!!!!

Zdecydowanie nie polecam tego klubu nikomu! Totalny brak szacunku do klientów, brak selekcji. Chcieliście zmian, a stwierdzam że od pierwszego dnia otwarcia pokazaliście że nie warto was odwiedzać. Nie jest zapewnione żadne bezpieczeństwo, w klubie totalny brak kultury!!!!!!!! nie zrobiliście dobrego wrażenia a pózniej pewnie będzie jeszcze gorzej. Pozdrawiam
Moja ocena
Klub Dobry Dźwięk kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alicja od razu widać, że piszesz na złość. Bo co jak co ale bezpieczeństwo jest zapewnione. Jest selekcja i żadne małolaty nie wejdą do środka ! Akurat w sobotęna otwarciu była świetna impreza - welcome drinki na wejśćie bardzo uprzejme kelnerki które praktycznie co kilka minut wymieniają na stołach popielniczki. Nie wiem skąd się biorą takie negatywne odczucia, a klub odwiedzę jeszcze niejednokrotnie. Na pewno !!!
Popieram byłem raz i więcej nie mam zamiaru tam wracać kompletna klapa...no ale czego się można spodziewać po klubie w którym kiedyś były szalety...
Jakie bezpieczeństwo?!? Ochroniarze są samym zagrożeniem w tym klubie! Ochroniarze którzy nie mają żadnych skrupuł żeby bić bez względu na to czy chłopak czy dziewczyna, czy coś zrobił czy nie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie masz 15 lat i nie zostałaś wpuszczona ... ;]
małolaty nają po 16 lat i piszą negatywne opinie-cóż za żenada !!! Kelnerki idealnie dbają o porządek , Pani w Toaletach przecódowna kobieta, a ochrona- całkowicie BEZ zarzutu . BRawo dla właściciela dawni PMB - to była knajpa dla podlotków którzy po jednym browcu szukali zaczepek i pełno małolat z gołymi tyłkami. Tak więc z zazdrości i głupoty darujcie sobie negatywne komentarze bo nie wiecie chyba jak wygląda dpbry klub jakim jest dobry dźwięk
Byłam w 2 dzień funkcjonowania klubu. Jak wychodziłam ochroniarze byli pijani. Toalety pozostawiam bez komentarza;/
Było strasznie, nie wiem może na zły dzień trafiłam.
Jak najbardziej się zgadzam! Żadnej przemiany... Klub jest identyczny jak wcześniejsi Piękni Młodzi i Bogaci... Dużo nie pełnoletnich... a dużo mówią o selekcji (zmyślonej, bo tam nie ma żadnej selekcji). Ale właściciel na tych nie pełnoletnich zbija fortunę bo do innych (porządnych) klubów nikt ich nie wpuści, a ta melina to jedyne miejsce.
Również potwierdzam .. ;)
jeden z nie licznych klubow ktory na `małolatach` zbija kase ,
bo w dobrych klubach trzepane sa dowody a nie legitki ktore bardzo łatwo podrobic ;)

Odradzam w 100%`
do góry