Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
15-16 lat?? wątek zamknięty Odwołam sie do wczesniejszej wypowiedzi...dziecko drogie majac 15-16 lat...
~Kasia
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 listopada 2010

zrobiło się strasznie drogo! wątek zamknięty Kiedyś w tym klubie ceny były w miarę dobre, od paru tygodni zrobiło się tam...
~tancerz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 września 2012

Pusto i smutno wątek zamknięty . Po wejściu do klubu okazało się, ze jest dość pusto, a średnia wieku to 17...
~EMI
-

dodano: 9 lipca 2012

Selekcjoner to jakiś nie rogarnięty człoweik wątek zamknięty Rozumiem że wstęp do klubu mają osoby pełonoletnie ale... Mojej znajomej...
~Gość
8

dodano: 7 maja 2012

Polecam:) wątek zamknięty Klub godny polecenia, chociazby ze względu na obsługę: miły selekcjoner,...
~dystyngowany
-

dodano: 11 czerwca 2012

Przepis na margharite. wątek zamknięty To jest przegięcie, nie dowierzam co się dzieje na barze. kto tam stoi?...
~Honorata M
-

dodano: 16 maja 2012

... wątek zamknięty Ogólnie, klimat nawet niezły :P , bardzo pozytywne wrażenie odniosłem gdy...
~faster
-

dodano: 24 kwietnia 2012

15latka - opinia wątek zamknięty Czy wpuszczacie do klubu osoby 15letnie? Mi z przyjaciółką nie chodzi o...
~15latka
4

dodano: 15 stycznia 2012

sppoko klub wątek zamknięty Nie zgadzam sie z opiniami negatywnymi na temat tego klubu Bywam tam...
~przemo
-

dodano: 19 lutego 2012

barmanka wątek zamknięty Co do barmanek prawda. Szkoda, że jedna barmanka woli się dobrze...
~kamila.
-

dodano: 23 stycznia 2012

:) wątek zamknięty Witam ,wczoraj byłem w Waszym klubie i wytrzymałem w nim więcej niż 15 minut...
~Hansidło
1

dodano: 6 stycznia 2012

fajne miejsce wątek zamknięty witam bylem w tym lokalu fajne miejsce ciekawy wystrój mila atmosfera na...
~star
-

dodano: 3 stycznia 2012

Sylwester wątek zamknięty Sylwestra ze znajomymi postanowilismy spędzić na Starówce, na której...
~Wojtek.
-

:) wątek zamknięty Moim zdaniem, nowa ekipa tez jest bardzo w porzadku - trzeba po prostu chciec...
~Anonim
-

... wątek zamknięty Witam byłem na sylwestra w tym clubie i powiem ze fajnie nie było bo zostałem...
~Lukasz
-

dodano: 2 stycznia 2012

Selekcja . wątek zamknięty co do selekcji to jak najbardziej nie ma nic złego w tym że większość osób...
~S y l w i a ; )
1

dodano: 11 października 2010

ARMAGEDON wątek zamknięty To co się teraz dzieje w tym klubie to jakieś nie porozumienie.Byłam wczoraj...
~Dede
2

dodano: 9 października 2011

STARA OCHRONA DJ I BARMANI !!! wątek zamknięty SĄ POTRZEBNI . NOWI OCHRONIARZE NIE RADZA SOBIE , PO ZA TYM KELNERECZKI SIĘ...
~MARTA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 listopada 2011

Gorzka prawda wątek zamknięty Wczoraj byłam na połowinkach XX które miały tutaj miejsce i musze powiedzieć...
~Joanna
-

dodano: 14 października 2011

NEAR THE SUNSHINE!!! KLUB TROPS!!! Sobota, 24.09 2011 wątek zamknięty !!!WELCOME TO IBIZA PARTY!!! W egzotyczny i niepowtarzalny klimat muzyki...
~Krzysztof
-

dodano: 18 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
215

121

wątków

do góry