Widok

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE

Bojano Temat dostępny też na forum:
Witam mieszkańców Koleczkowa.
Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?
Wiem, że nie ma żadnego autobusu, poza 191. Może w sezonie jeździ chociażby jakiś prywatny busik. Proszę o informację. Dojazd z Chyloni zajmuje mi 1,5 godziny. Przy dobrym połączeniu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Radzio, Ty tak na serio odpowiadasz pani Małgosi na pytanie, które zadała 15 lat temu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taxi Gminy Szemud robi robotę. Wpisz w neta i Ci wyskoczy nr 884885 i 3 jedynki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hahaha, uśmiałem się z tego wątku. No i sam koniec @sds to p.Kalkowski. Kupuję to ;-)
A tak na poważnie smutno się człowiekowi robi jak czyta tak proste i pozbawione argumentów "wypociny". Oczywiście są posty warte przeczytania i dające do myślenia, ale niestety to mniejszość.
Chociaż jestem prawie pewien, że te krytyczne i pełne nienawiści (fajne słowo i ostatnio jakby modne w TV) wpisy, są tylko wylaniem swojej frustracji i niemocy, która ogarnia człowieka jak patrzy na pracę swoich wybranych przedstawicieli. Zarówno na szczeblu gminy, powiatu, województwa i kraju.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pudło
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
i bedziecie mieli swoja upragniona hale widowiskowa w Bojanie o ktora tyle plakaliscie...gratulacje...a nie lepiej byloby drogi robic za te pienadze? Czy pan SDS to nie pan Kalkowski czasami?;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
SDS nie odpowiadaj na te prymitywne zaczepki, są anonimowi i dlatego tacy odważni. Normalnie gdyby stanęli przed tobą to by odwagi zabrakło i argumentów.Może na ten temat zajrzy ktoś z dobra wolą i pomoże w temacie. Dzisiaj ma nicka Bojan jutro jeszcze inaczej i z kim tu polemizować.Nie warto.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Bojan-Przez takich jak ty, nasza piękna wioska dalej stoi w zacofaniu jesteśmy tylko i wyłącznie sypialnią dla trójmiasta. Każdego kogo spytam,z kim rozmawiam w pełni potwierdza moje zdanie na temat naszych władz gminy,ale ty się urwałeś z kosmosu nagle i uważasz że jest innaczej. Następny powie że jestem radnym gminy przeciwnym wójtowi.
Tak jestem kurka jego mać Jarosław Kaczyński versus Donald Tusk.
Patelnią jeden z drugim walnijcie se w łeb.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie panie ON, pan SDS to poprostu mieszkaniec Bojana realnie patrzący na ten burdel w gminie.
Nie jestem radnym i mało tego nie popieram żadnego radnego nawet z bojana ponieważ należa do "partii"wójta.
Tyle w temacie poglądu pana SDS

Z poważaniem
SDS
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze pan SDS to radny gminy przeciwny wójtowi?
Bojan vel Polak.
Nie kuma, że nie każdy w Bojanie jeździ samochodem. Gościu smutny jest i tyle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boże cóz to za prostak ten Bojan.Skad ten sarkazm ( może to jeden z naszych rajców gminnych ?). Można odnieść wrażenie że to jeden z tych forumowiczów którzy po to wchodzą na fora żeby siać dywersję . Toż to jakas piąta kolumna !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
sds..wylej sobie na łeb ten gnój...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bo gmina szemud dopiero "pretenduje" do MZKZG,czyli Metropolitalnego Związku Komunikacyjnego Zatoki Gdańskiej.

Bojano i Koleczkowo oficjalnie znajdują się w obrębie Aglomeracji Gdańskiej, reszta gminy nas nieco blokuje,pewnie dlatego musimy tyle płacić za te bilety.
Co do władz naszej gminy to już wylałem na nich tyle gnoju na tym forum, że nie chce mi się więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wsiadac do aut i nie zawracać d*pska!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
JUz pomijam fakt ze musimy placic drozej za bilet miesieczny za to ze nasza gmina nie jest w ZKM !!!!! TO SKANDAL!!!! bo wojt ma gdzies i Szemud faworyzuje !!!!! Ja jade 191 z Koleczkwowa i musze za strefy placic , to juz przesada zamiast miec Metropolitalny i na cale trojmiasto i szemud !!!! to chyba sie nie zmieni nigdy !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat wałkowany od niepamiętnych czasów . Czy jest może osoba lub instytucja która jednoznacznie określi status tej bardzo waznej sprawy na dzień dzisiejszy ? Ponad czterdzieści wpisów i brak konkretów. Może by tak to formu przeczytał w końcu ktoś z włodarzy gminnych lub sołeckich i jasno określił w jakim punkcie jesteśmy i jakie konkretne terminy są przewidywane ! Pytanie czy w tej sprawie wogóle cokolwiek się dzieje poza dyskusja na tym forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikomu nie przeszkadzało. Tym busem podróżowały takie tłumy mieszkańców Koleczkowa, że firma zbankrutowała po 4 miesiącach.
no przecież w koleczkowie jest firma autokarowa jak wieżdrzamy od chyloni po lewej i śmigają nawet piętrusem niech kupią busa 17 os. i będą 2 dodatkowe miejsca pracy
Do alfa . Nie o ortografię tu chodzi a o merytorykę sprawy. Spadaj na fora ort. Ale tam byś się zgubiła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wypowiadam się w sprawach, na których się nie znam. Nie poprawiłam Cię złośliwie, lecz z grzeczności :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry