Widok

KOREK NA SŁOWACKIEGO PRZED RONDEM DE LA SALLE OD STRONY ZŁOTEJ KARCZMY

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Proszę o zajęcie się ponownie tematem regulacji świateł na rondzie de la Salle przy ul Słowackiego w Gdańsku . Przeprowadzona regulacja sygnalizacji , a w zasadzie jej przeregulowanie spowodowało olbrzymie korki przy wjeździe na rondo od strony Złotej Karczmy . W godzinach szczytu np. ok. 16.30 , korek sięga często prawie pod Złotą Karczmę . Regulacja świateł wymaga pilnej korekty . Przed regulacją świateł tego korka nie było . Liczę na pomoc !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niby kto ma się zająć, forumowicze? Wydaje mi się, że chcąc osiągnąć dobry efekt to należałoby określić adresata problemu a w tym momencie jest to prawdopodobnie ZDiZ i to do tej instytucji skierować swoje oczekiwania a nie wylewać swoje żale na forum. Internet nie jest czarodziejską różdżką, która wszystko potrafi sprawić. Dzwonisz do odpowiedniego działu lub do dyżurnego ruchu miasta, wyjaśniasz swój problem i wtedy go będą analizować a nie że napiszesz swój żal w internecie i myślisz, że nagle się wszystko zmieni zgodnie z Twoim życzeniem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Rzeczywiście korek makabryczny się robi, mogliby coś z tym zrobić. A co z tristarem, będzie w ogóle instalowany na słowackiego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może właśnie ruszył i taki dał efekt ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
światła zmienili tez na łostowickiej, masakryczne korki teraz sie robia przy zjezdzie rano, to samo skret w prawo z potokowej na slowaka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Slowackiego w dol.w godzinach szczytu to TRAGEDIA! Rok stalismy w korkach, cierpliwie w nadziei, ze jak skoncza budowe bedzie lepiej. Niestety stalo sie wrecz przeciwnie jest gorZej niz bylo wczesniej- korki sa masakryczne!!!!
Wiem, ze na pewno sa aspekty ustawienia swiatel, o ktorych zwykly kierowca nie wie ale to co sie dzieje w dol slowackiego po 16 to PARANOJA. Panowie i Panie odpowiedzialni za te korki- zrobcie cos z tym zanim sie doczekacie miliona telefonow co dzien! Ja zaczynam od jutra! Codzien SPAM mailowy i telefony- w korku mam duzo czasu na to.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Korek to dopiero będzie jak powstanie tunel pod Martwą Wisłą. Wszyscy będą walili na Słowackiego i korek będzie się zaczynał na zjeździe z obwodnicy. Myślę, ze już warto rozbudować leśny odcinek Słowackiego do 3 pasów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rondo de La Salle powinno być rondem , a nie skrzyżowaniem regulowanym światłami .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja jeszcze skromnie dodam, że skręcając z Niedźwiednika w lewo w kierunku Wrzeszcza, na rondzie trzeba się dodatkowo na 2-3 sekundy zatrzymać, bo zielone na rondzie nie zapala się razem z zielonym na Góralskiej tylko chwilę później.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aby zaczac dzi alac ko go trzeba spamowac ZDiZ ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zauważyłem, że w kilku miejscach są źle ustawione światła, czasami trzy, cztery auta zdążą tylko przejechać. Paranoja normalnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzcie mi prosze czy za to odpowiada ZDiZ?
TAK ZDIZ
podbijam bo nic sie nie zmienia tam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry