Widok
KOREK NA SŁOWACKIEGO PRZED RONDEM DE LA SALLE OD STRONY ZŁOTEJ KARCZMY
Proszę o zajęcie się ponownie tematem regulacji świateł na rondzie de la Salle przy ul Słowackiego w Gdańsku . Przeprowadzona regulacja sygnalizacji , a w zasadzie jej przeregulowanie spowodowało olbrzymie korki przy wjeździe na rondo od strony Złotej Karczmy . W godzinach szczytu np. ok. 16.30 , korek sięga często prawie pod Złotą Karczmę . Regulacja świateł wymaga pilnej korekty . Przed regulacją świateł tego korka nie było . Liczę na pomoc !
Niby kto ma się zająć, forumowicze? Wydaje mi się, że chcąc osiągnąć dobry efekt to należałoby określić adresata problemu a w tym momencie jest to prawdopodobnie ZDiZ i to do tej instytucji skierować swoje oczekiwania a nie wylewać swoje żale na forum. Internet nie jest czarodziejską różdżką, która wszystko potrafi sprawić. Dzwonisz do odpowiedniego działu lub do dyżurnego ruchu miasta, wyjaśniasz swój problem i wtedy go będą analizować a nie że napiszesz swój żal w internecie i myślisz, że nagle się wszystko zmieni zgodnie z Twoim życzeniem
Slowackiego w dol.w godzinach szczytu to TRAGEDIA! Rok stalismy w korkach, cierpliwie w nadziei, ze jak skoncza budowe bedzie lepiej. Niestety stalo sie wrecz przeciwnie jest gorZej niz bylo wczesniej- korki sa masakryczne!!!!
Wiem, ze na pewno sa aspekty ustawienia swiatel, o ktorych zwykly kierowca nie wie ale to co sie dzieje w dol slowackiego po 16 to PARANOJA. Panowie i Panie odpowiedzialni za te korki- zrobcie cos z tym zanim sie doczekacie miliona telefonow co dzien! Ja zaczynam od jutra! Codzien SPAM mailowy i telefony- w korku mam duzo czasu na to.....
Wiem, ze na pewno sa aspekty ustawienia swiatel, o ktorych zwykly kierowca nie wie ale to co sie dzieje w dol slowackiego po 16 to PARANOJA. Panowie i Panie odpowiedzialni za te korki- zrobcie cos z tym zanim sie doczekacie miliona telefonow co dzien! Ja zaczynam od jutra! Codzien SPAM mailowy i telefony- w korku mam duzo czasu na to.....