Ja polecam Ci salon Duet na chylońskiej - naprawdę super dziewczyny i fajnie czeszą (Ewelina i Kasia są najlepsze). KOSEDY nie znam -gdzie to dokładnie jest?
jak jest w chylonii to nie wiem
ale w gdyni jest bombowo czesala mnie do slubu Kamila i zawsze robie u niej wlosy i nie znam lepszej fryzjeri zna sie na tym no i lukasz tez potrafi zdzialac cuda reszty nie polecam
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
Ja sie czesalm wsalonie Koseda u p. Agnieszki fryzurka super :) , p. Agnieszka doradzila mi fryzure i bylam w 100 % zadowolona i trzymala sie 3 dni :) Nie wiem jak inne fryzjerki ale z czystym sercem polecam p. Agnieszke :)
Ja polecam Panią Emilę, rewelacyjnie czesze, strzyże, farbuje!!!. Niestety do niej trzeba się dużo szybciej zapisywać. Chodzę do niej od wielu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Polecam ją w 100%
01
~Ada
87.204.66.*
(14 lat temu) 22 marca 2010 o 21:33
Ja polecam Pania Dorotke z chyloni,co prawda nie czesala mnie do slubu.Ale chodze do niej juz jakis czas i jestem zadowolona
Ja również polecam Emilkę. Zawsze byłam bardzo zadowolona z jej usług. Co do reszty to trudno mi powiedzieć, bo od "moich" czasów tylko Emilka i Ewa zostały. Reszta dziewczyn się pozmieniała.