Widok

KOSMETYCZKA PRESTIGE

wITAM, CZY KTÓRAŚ Z WAS KORZYSTAŁA Z KOSMETYCZKI NA UJESCISKU LUB PRESTIGE NA OS. SWIETOKRZYSKIM???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam kosmetyczke z SALONU KOSMETYKI I MASAŻU W GDAŃSKU NA UL.KORZENNEJ 58/301-88-99
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczyno uspokój się jesteś tak zdesperowana że ciągle zakładasz sama nowe wątki o masażach i kosmetyce i polecasz siebie czyli salon na korzennej. Wystarczy spojrzeć na ip pod imionami raz jesteś ola, raz kaśka a raz klientka a IP ciągle te same. To już MEGA DESPERACJA. Weż się do roboty. Żenada
O !!! pominęłam jeszcze jesteś Maja. Ludzie nie dajcie się ogłupić i sprawdźcie wszystkie wątki o masażach. Prawdziwe opinie to te, że kiepsko i nie warto.
NIE SZUKAM KOSMETYCZKI Z KORZENNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tYLKO PRESTIGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zapraszam do studia prestige gdańsk ul. dąbrowszczaków http://www.studio-prestige.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam prestige . Są 2 prestize, ale pisze o tym na guderskiego. mają naprawde szeroką oferte i kosmetyczki są naprawde fajne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam słowa "żabci". Salon Prestige na Guderskiego to naprawdę doskonałe Panie. Jestem bardzo zadowolona. Korzystam z usług fryzjerskich już rok, a teraz także z usług kosmetycznych (zabiegi na twarz). Jestem zachwycona i polecam. Najlepszy taki salon w okolicy, a i nie tylko.
Ja polecam Panią Agnieszkę z Vivien w Gdyni - jak dla mnie, to super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam na Ujeścisku , szcególnie Pania Justynkę, naprawdę warto to super dziewczyna i robi cuda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem - PRESTIGE na Guderskiego. Byłam w Looksusie, u pni Justyny, 2 razy. Było OK. Potem koleżanka namówiła mnie na rewelacyjny, jak mówiła zabieg "oxybrazja". Zadzwoniłam, umówiłam się, no i poszłam. Koleżanka miała rację - zabieg extra, nawet super extra. Od tego czasu byłam też na innych zabiegach, łącznie 4 razy. Zobaczyłam wreszcie co znaczy prawdziwy fachowiec. Na pewno nie zmienię tej pani kosmetolog na inną. Z usług fryzjerskich nie korzystałam (jeszcze), ale widziałam, że ciągle zajęte. Pozdrawiam
ZAPRASZAMY NA JASIEŃ

SALON BEAUTY ART

Zapraszamy do Salonu "Beauty Art"
ul. Kartuska 345 B (bloki Gardenia) (58) 325 41 20
517 756 742

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry