Widok

KOSZMAR

KOSZMAR!!!! Właśnie wróciłam z masażu oczyszczającego miodem. Opalona Pani z dużym biustem wspomniana przez jakiegoś Pana wcześniej, oznajmiła mi na wejściu że nie ma zapalniczki, bo szefowa wzięła, w związku z tym nie zrobi masażu miodem. Obok siedziała nieco mniejsza blondynka, która nie raczyła się pofatygować pójść do kiosku po zapałki, albo do sąsiada . Zaproponowano mi w zamian masaż klasyczny lub bankę chińską. Nieudolne próby bańki były dla mnie traumą. Pani nie potrafiła bańki utrzymać, ani nie wiedziała, w którą stronę masować. Normalny masaż koło masażu nie stał. Moja pięcioletnia córka zrobiłaby go lepiej. Na prośbę o rozmasowanie karku - Pani dwa razy nacisnęła i stwierdziła, że jest mocno spięty, po czym zakończyła masaż 20 minut przed czasem. Masaż miał trwać 45 minut, a skończył się po 25. Do mieszkania trudno trafić, ma nr 40, a znajduje się pod 2. Panie z wielką radością obserwowały moje poszukiwania mkeszkania, co było słychać zza drzwi. Obgadywanie szefowej przy kliencie również nie lezy w dobrym guście. Obrzydliwe miejsce, masaż bardziej mnie zestresował niż odprężył. To wyglada jak burdel, a nie salon. ODRADZAM
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
moim zdaniem to wielki szacunek dla tych pań za ten biznes. Byłam tam i widziałam miejsce jest przyjazne, atmosfera również.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry