Biostudio

Rozrywka erotyczna

Gdańsk, Pomorska 18E/40

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Salon masażu Biostudio wątek zamknięty Jakiś czas temu odwiedziłem ten salon. Jest tam Pani Ola, która pracowała ok...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

Biostudio Ola wątek zamknięty Ostatnio byłem w Biostudio przywitała mnie pani Ola. Młoda szczupła...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 października 2017

Podziękowanie dla salonu wątek zamknięty Serdeczne pozdrowienia i podziękowanie dla całego salonu masażu ale...
~Henryk Sasak
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 lutego 2014

Alan - opinia wątek zamknięty Rewelacyjne miejsce, polecam wszystkim zmęczonym i zestresowanym. Świetna...
~Alan
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 lutego 2014

Szczerze polecam biostudio, a w szczególności przystojnego pana masażyste. wątek zamknięty Skorzystałam z usług biostudia wraz z moim partnerem. W salonie są dwa...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 listopada 2013

gdzie sie podziala najlepsza masazystka Martyna wątek zamknięty pani Aniu gdzie sie podziala pani najlepsza masazystka Martynka miala...
~Stiwo501
-

dodano: 23 marca 2013

Romuald - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim masaż w wykonaniu Pani Martyny.
~Romuald
-

dodano: 20 marca 2013

Godne polecenia wątek zamknięty Miejsce w którym można odpocząć. Masaż rewelacyjny. Dziękuję bardzo.
~Lucjan
-

dodano: 26 lutego 2013

Rewelka wątek zamknięty Trafiłem tu przez przypadek. Warto było, miłe masażystki silne dziewczyny ;)...
~Piotrek
-

dodano: 13 stycznia 2013

salon masazu dla panow? wątek zamknięty co to za salon masazu ktory w ofercie nie informuje nic na temat kwalfikacji...
~jadzia
2

dodano: 22 marca 2012

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Szczęśliwego Nowego 2013 Roku!!! dla całej ekipy Biostudia. Jesteście...
~Krzysztof
-

dodano: 31 grudnia 2012

Na pewno tam wrócę! wątek zamknięty Od czasu do czasu pozwalam sobie na taki relaks.. Odwiedzałam różne miejsca,...
~Inga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 listopada 2012

Wiktoria :) wątek zamknięty Bardzo szczerze polecam masaże u Pani Wiktorii!! Rewelacyjna dziewczyna, czuć...
~Artur
-

dodano: 29 listopada 2012

fajne miejsce wątek zamknięty Salon biostudio jest miejscem gdzie odpoczęłam i zrelaksowałam się masaż był...
~patris
-

dodano: 27 października 2012

ten salon jest ok wątek zamknięty Byłam tam jestem usatysfakcjonowana masażem oraz atmosferą w studio. Pani...
~anna789
-

dodano: 24 października 2012

KOSZMAR wątek zamknięty KOSZMAR!!!! Właśnie wróciłam z masażu oczyszczającego miodem. Opalona Pani z...
~Enn
1

dodano: 9 października 2012

Dobry masaż wątek zamknięty Witam, byłam w tym salonie kilkakrotnie. nie podzielam opini pierwszej Pani,...
~Wanda
4

dodano: 12 maja 2012

ODRADZAM wątek zamknięty Już po wejściu do środka zapaliła mi się lampka ostrzegawcza. Spróbowałam...
~Matel
-

dodano: 4 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry