Widok
KOSZT DOBUDOWY PODDASZA
Mamy pytanie, czy orientujecie sié moze jaki jest orientacyjny koszt dobudowy poddasza? Kiedys juz dom rodzicow mial poddasze, ale zostalo ono zburzone, teraz my chcemy je ponownie odbudowac. powierzchnia, ze tak powiem, podlogowa to okolo 90 metrow.
wiem, ze nie bedziecie w stanie mi podac konkretnej ceny, ale jakie w ogole sa koszta pustakow, kleju, dachu itp.
Narazie sami nie za bardzo mamy sie jak zorientowac bo jestemy jeszcze za granica, ale wracamy i chcemy zabrac sie za budowe, o ile oczywiscie okaze sie to oplacalne. z góry dzieki za pomoc.
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
wiem, ze nie bedziecie w stanie mi podac konkretnej ceny, ale jakie w ogole sa koszta pustakow, kleju, dachu itp.
Narazie sami nie za bardzo mamy sie jak zorientowac bo jestemy jeszcze za granica, ale wracamy i chcemy zabrac sie za budowe, o ile oczywiscie okaze sie to oplacalne. z góry dzieki za pomoc.
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Natrafiłem na ten post i postaram się Was ukierunkować.
Otuż jeśli mamy poddasze to możemy już je dowolnie zaadaptować do naszych potrzeb stawiając ścianki działowe nie koniecznie z pustaków i innych ciężkich materiałów.
Jeśli nie mamy poddasza to rozbieramy istniejący dach, ściany wyprowadzamy do góry i zalewamy wieniec pod przyszłą konstrukcję więźby dachowej.
Po przykryciu dachu zabieramy się do adaptacji poddasza, ocieplenia itp.
Specjalizuję się w poddaszach i tzw ciesielce.
Mój nr tel. 889 520 421 lub drewko2@o2.pl
Otuż jeśli mamy poddasze to możemy już je dowolnie zaadaptować do naszych potrzeb stawiając ścianki działowe nie koniecznie z pustaków i innych ciężkich materiałów.
Jeśli nie mamy poddasza to rozbieramy istniejący dach, ściany wyprowadzamy do góry i zalewamy wieniec pod przyszłą konstrukcję więźby dachowej.
Po przykryciu dachu zabieramy się do adaptacji poddasza, ocieplenia itp.
Specjalizuję się w poddaszach i tzw ciesielce.
Mój nr tel. 889 520 421 lub drewko2@o2.pl