Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Może być wątek zamknięty Obsługa sympatyczna. Mycie i czyszczenie tapicerki poprawne (choć pewnie...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2017

fan czystego samochodu i felg wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem. Pełna oferta dla wymagających w niskich cenach ....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 maja 2017

Super! Bardzo polecam!! wątek zamknięty W zeszły poniedziałek oddałam auto w nienajlepszym stanie (trochę zaniedbałam...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Dbałość o detale wątek zamknięty Właściciel myjni jak i obsługa profesjonalna i dyspozycyjna oraz elastyczna...
~Premium4rent
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 stycznia 2017

nieprofesjonalizm i drogo!!! wątek zamknięty Obsługa bardzo, ale to bardzo niemiła. I za umycie auta chcą prawie 400 zł -...
~Lena
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 lipca 2015

NAJLEPSZA MYJNIA W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Jak jestem w Gdyni i muszę umyć auto to tylko na "TEJ MYJCE", cena...
~Antena
-

dodano: 22 maja 2015

Zadowolony wątek zamknięty Myjnia godna polecenia,szczególnie dla wymagających klientów ceniących...
~W-arm77
-

dodano: 20 maja 2015

Najlepsza myjnia w 3 miescie wątek zamknięty Od prawie roku regularnie korzystam z usług. Super obsługa i auto zawsze...
~BMW klient
-

dodano: 16 maja 2015

Klient Korporacyjny wątek zamknięty Witam, Od kilku lat korzystamy (auta flotowe) z usług myjni na Fikakowie. Na...
~Mariusz 41
-

dodano: 15 maja 2015

POLECAM wątek zamknięty Polecam usługi tej myjni. Usługi woskowania karoserii i prania tapicerki na...
~Jacek
-

dodano: 15 maja 2015

Porządne mycie !!! wątek zamknięty Kolejny już raz korzystałem z usługi tej myjni. Ponownie jestem ZADOWOLONY....
~Dariusz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 lutego 2013

Agata - opinia wątek zamknięty Szybko, sprawnie, kompleksowo. Bardzo profesjonalna, sympatyczna obsługa....
~Agata
-

dodano: 24 stycznia 2013

szybko, mile, tanio i solidnie wątek zamknięty Świetna myjka, auto doprowadzone do perfekcyjnej czystości za dostepną kasę,...
~Aneta
-

dodano: 24 stycznia 2013

polecam w 100% !!! wątek zamknięty solidna robota! auto po myciu wygląda lepiej niż w salonie! przystępne ceny i...
~Katarzyna
-

dodano: 18 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry