Widok

KSIĄŻECZKA -SANEPID -BADANIA PROSZĘ O PODPOWIEDZ.

Witam mam pytanie może ktoś mi wytłumaczy mianowicie chodzi o to że chcę wyrobić książeczkę sanepid ,pani w przychodni powiedziała że krew i mocz i ob mogę zrobić u nich odpłatnie i tego nie rozumie bo przecież pracuję jestem ubezpieczona i muszę dodać że pracodawca nie wysyła mnie na badania bo nie wymagana jest w mojej branży tylko sama postanowiłam wyrobić książeczkę na wszelki wypadek .a i jeszcze jak to ma być na Wałową trzeba najpierw po książeczkę a wpis w przychodni tak sie zakręciłam że nie wiem z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ksiazeczke sanepidowskiej musza być wpisy tych badań(mocz,krew,ob)ja doodatkowo musialam miec jeszcze rtg klatki piersiowej. Idz do swojego lekarza pierwszego kontaktu i powiedz ze potrzebujesz zrobic te badania,mysle ze bez problemu da skierowanie. Jesli chodzi o wyrobienie samej ksiazeczki to na pewno jest płatne. Bynajmniej kilka lat temu placilam. Nie wiem czy mialam skierowanie od pracodawcy.ale pamietam ze musialam zaplacic.w kazdej przychodni mozna takie badanie zrobic i wyrobic. A najlepiej chyba iść gdzies do prywatnego laboratorium. podzwon i zapytaj jak to teraz wyglada.
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu wszystko znajdziesz
http://www.psse.gda.pl/readarticle.php?article_id=8

informacja tel. 58-320-08-14
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do książeczki sanepidowskiej potrzebujesz tylko badania kału i rtg płuc.Mój syn robil też tak dla siebie jak szukał pracy.Jako ,że wyniki kału miał jeszcze ważne ze szkoły,to zrobił tylko rtg płuc(35zł. na Wałowej) i u lekarz medycyny pracy też na Wałowej za wpis zapłacił 40zł.Nic więcej nie musiał robić,a było to jakieś 6 miesięcy temu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

do góry