Widok

KTG bez skierowania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem w 35 t.c. chciałabym kontrolnie zrobić badanie KTG - nie posiadam skierowania, czy na terenie Gdańska jest taka możliwość ?
Czy w Medicover Gdańsk - mogę zrobić KTG od ręki ktoś wie ? czy gin musi skierować ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktg można zrobić w gabinecie u Olszewskich we Wrzeszczu - koszt 30 zl bez interpretacji, 50 z interpretacja
idziesz do najblizszego szpitala i mowisz ze sie nie pokoisz o dzidziusa i ci zrobia bez problemu.ja tak miałam i szlam do szpitala wojewodzkiego bez problemu
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
dokładnie ja kiedyś czekałam na moja gin na IP w Wojewódzkim to położna sama do mnie podeszła i chciała robić mi ktg ,ale ja przyszłam akurat w innym celu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szpital odpada... mam położenie miednicowe - obawiam się, że gdyby w badaniu wyszedł jakiś "skurcz" a to 35 t.c. położą mnie na patologii ;(
chce rodzić na Zaspie, a tam KTG na IP nie bardzo chcą robić.. babki się krzywią, padają głupie komentarze..
Może ktoś wie czy medicower, swiessmed.. luxmed robi za opłatą ? i jaki jest wtedy koszt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.invicta.pl/467/u,24/ktg_z_opisem.html
kacha - a to dziwne co piszesz o Zaspie. Ja tam byłam kilka razy na IP i bez problemu zawsze mi robili ktg, bo taką mają procedurę. Nawet raz jak nie chciałam, bo miałam swoje sprzed godziny to i tak zrobili, bo muszą. Nikt nic nie mówił, nie komentował. Może jakoś źle trafiłaś na niemiłą obsługę.

Idż na Zaspę, naprawdę, zrobią za darmo i lekarz Cię zobaczy.
Sama rodziłam na Zaspie więc polecam!

A jak bardzo nie chcesz do szpitala to idź do Invicty, koszt ktg to 30zł bez żadnego skierowania. Położne od razu powiedzą Ci co i jak i zaniosą wynik ktg do lekarza, żeby zobaczył i ocenił.

Powodzenia!
w Gdyni w przychodni na Dąbrowie robili badanie, koszt chyba 30-35 zł

Medicover w Gdyni też ma ktg, ja miałam w pakiecie wiec nie wiem jak jest w innym przypadku.

Luxmed nie posiadał sprzętu do ktg (dane z 1,5 roku temu).
idziesz do szpitala, mówisz że nie czujesz ruchów i zrobią Ci KTG bez gadania w każdym szpitalu. też miałam położenie miednicowe dziecka i "rodziłam" na Zaspie ;) i baaaardzo miło wspominam IP, CC i położnictwo :)

a skurcze "przepowiadające" nie przesądzą o tym że zostawią Cię na patologi, raczej jakbyś była po terminie to wtedy (o ile by było miejsce). ja się zgłosiłam dokładnie 2 dni przed terminem (termin przypadał w niedzielę, więc kazali przyjechać w pt) i z marszu zrobili mi cesarkę :)
image
lux med nadal nie posiada sprzętu do ktg;(
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
Ta luxmed to bieda. Nie maja ktg a usg tez jest slabe. Samimlekarze twoerdza ze na tym sprzecie nic nie widac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
na skarżyńskiego zrobisz ktg. o ile dobrze pamietam w czerwcu płaciłam 30 zł. zawsze możesz zadzwonic i się upewnić

http://www.pcditp.pl/

Nadal nie mają KTG a sprzęt do USG jest tak fatalny że sami radzą iść do innych klinik niż robić u nich.

Jechać na zaspe powiedzieć ze nie czujesz od rana dziecka albo odwrotnie ze czujesz gwałtowne ruchy. Ktg zrobią ci od reki.

luxmed nadal nie ma KTG, chociaż można mieć to badanie w pakiecie. Wtedy trzeba dostać od lekarza z luxmedu skierowanie i iść gdzie indziej, a potem zgłosić reklamację i oddają kasę.

Zapraszamy zatem na Zaspę, Hynka 30, kursantki naszej bezpłatnej szkoły rodzenia są traktowane bardzo preferencyjnie, zatem zapraszamy na kursy, panie, które chcą tylko zrobić KTG opłata 35 zł Można zadzwonić i się umówić
Zapraszamy na platformę upacjenta.pl
Jest możliwość zarówno wykonania badania KTG w domu ze specjalistą, jak również wypożyczenie aparatu na tydzień/ miesiąc i wykonywanie badania samemu w domu (po przeszkoleniu).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ponawiam pytanie o to, gdzie w Gdańsku można zrobić KTG (oprócz IP w szpitalach) i jaki koszt.

Klinika Olszewscy we Wrzeszczu, 50 zl. Na Morenie Starmed 40 zl.

Było też na Suchaninie w przychodni na Otwartej. Koszt podobny.

W szkołach rodzenia maja taka opcje, 30zl, albo 50zl

Dzięki, bylam w Starmedzie, koszt 70 zł.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry