Widok

KTG szpital na Zaspie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy w szpitalu na Zaspie zrobią mi KTG bez problemu?Jestem w 40 tc i powinnam już mieć rejestrowane ruchy dziecka a przychodnie nieczynne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze tak.Ja jestem w 38tc.i moj lekarz powiedzial ze jak tylko zauwaze ze dziecko sie mniej rusza czy cos,to mam jechac na Zaspe i zrobia mi usg i ktg.Takze smialo mozesz jechac.Masz do tego prawo tym bardziej ze to juz 40tc.

Jak ja kiedyś pojechałam w tym celu do wojewódzkiego to pielęgniarka czy położna na izbie przyjęć bardzo arogancko zawołała, czemu to "do rejonu" nie poszłam na ktg.... No myślałam, ze padnę, zatrzymała się baba na poprzedniej epoce. O jakim rejonie ona mówi...

Spokojnie jedź, zrobią ktg, nie przejmuj się, jeśli będą gadać jakieś dziwne głupoty :-).

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Dokładnie, robiłam już dwa razy tam KTG i nie było żadnego problemu, panie z IP bardzo sympatyczne.

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

do góry