Widok
KUCHNIA NA WYMIAR
Witam. Całkiem niedawno robiłem kuchnie w stylu angielskim i z czystym sumieniem mogę polecić osobę prywatną, która zajmuje się wykonawstwem mebli. Jest bardzo słowny, dotrzymuje terminów i ma bardzo konkurencyjne ceny na terenie Trójmiasta. Dla zainteresowanych 510-533-677 (pan Marek) ewentualnie strona do podglądu http://www.estilorico.pl
Naprawdę polecam!
Naprawdę polecam!
Przy kuchni na wymiar możesz szukać specjalisty w internecie, ale możesz też zamieścić zlecenie.
Sama robiłam kuchnię na wymiar i przypadkiem odkryłam serwis
ktozbuduje.pl
Zamieściłam tam zlecenie, że poszukuję specjalisty, który zrobiłby dla mnie kuchnię na wymiar i zgłosiło się do mnie 3 fachowców.
Wybrałam najbardziej właściwą dla mnie ofertę i okazało się, że wybór był świetny, bo specjalista wykonał pracę doskonale.
Wszystko jest tak jak chciałam w moim projekcie.
Sama robiłam kuchnię na wymiar i przypadkiem odkryłam serwis
ktozbuduje.pl
Zamieściłam tam zlecenie, że poszukuję specjalisty, który zrobiłby dla mnie kuchnię na wymiar i zgłosiło się do mnie 3 fachowców.
Wybrałam najbardziej właściwą dla mnie ofertę i okazało się, że wybór był świetny, bo specjalista wykonał pracę doskonale.
Wszystko jest tak jak chciałam w moim projekcie.
niestety problem z okresleniem terminu wykonania. Poczatkowo oferowali szybki termin, jednak ''nagle'' z powodu duzej ilosci klientow terminy sie wydluzaja. Problem nawet ze zrobieniem wstepnego projektu. Poza tym Pan w sposob bezposredni daje do zrozumienia ze klienci z drobnymi zleceniami jak w moim przypadku na ok 8tys PLN musza poczekac bo jest takich wielu.
Pan przyjezdza na pomiar po ponagleniach, wyraznie przemeczony.
Odpuscilem zlecenie - nie polecam.
Pan przyjezdza na pomiar po ponagleniach, wyraznie przemeczony.
Odpuscilem zlecenie - nie polecam.
Robiłam remont kuchni w tamte wakacje. Meble zamówiłam w firmie Galeria Indeco. Projektant pomógł mi funkcjonalnie rozmieścić meble i sprzęt w mojej małej kuchni. Mają piękne materiały, ja zdecydowałam się na zestawienie kolorów białego i żółtego i nie żałuje wygląda to pięknie:) Montaż kuchni bez zastrzeżeń, terminowo solidnie. Cena spora (jedyny mankament), ale mam złe doświadczenia ze stolarzami i zdecydowałam się z mężem na solidną firmę, by mieć pewność, że będzie zrobione dobrze. Polecam tym co chcą mieć meble na lata, a nie denerwować że nie ma komu reklamować.. (tak miałam z zabudową robioną przez stolarza..)
A ja właśnie też tam robiłam kuchnię :) w tym roku, też jestem zadowolona choć "trochę" mnie to kosztowało..... biały i żółty mówisz... hmm ciekawie, ja mam szarości z zielenią i fotofolię z trawą między zabudową górną i dolną. Świetnie to wygląda, nie chwaląc się oczywiście :) i choć do kolory sama wybierałam, fotofolia to pomysł pana projektanta i urzekająco trafiony pomysł.
Mogę potwierdzić że firma Galeria Indeco ma projektantów z których jestem zadowolona. Zrobili mi kuchnię w białym lakierze która się podoba nie tylko mi ale także moim znajomym. Moim zdaniem firma godna polecenia. A jeżeli chodzi o jakość to też najwyższa:) Mam ją od pół roku i nie mam powodów by narzekać.