Widok

KUCHNIA NA WYMIAR

Czy ktoś z Was zna kogoś godnego polecenia jeżeli chodzi o wykonanie kuchni na wymiar?? kogoś kto nie zedrze ze mnie ostatniej złotówki... pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stolarz 516987125
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
stolarz 516987125
Polecam firmę Elmeble z Elbląga
http://www.elmeble.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
robie meble na wymiar konkurencyjne ceny 693143613
Znam gosci którzy robia duzo taniej niz ci w 3 miescie tylko termin to 4-5 tygodni, sa z czerska mi robili kuchnie to prawie połowa tego co tu wolali. Mówili że są tu raz na dwa tygodnie, tel to 889713215, Przerada Jan Polecam:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kuchnię na wymiar oraz inne meble na zamówienie można za uczciwą cenę kupić w MOCCARTE. Możliwy jest zakup na raty. Firma proponuje też rozwiązania dla osób z niepełnosprawnością.

tel.669 537 666
biuro@moccarte.pl
mam gościa który robi kuchnie w naprawde dobrej cenie. dla przykładu w trójmiescie wycenili kuchnie na 15-16 tys a on zrobił dokładnie tą samą z tych samych materiałow za 11000. wiec naprawde warto. jakosc tez bardzo dobra. co prawda trzeba czekac ok 3-4 tyg ale chyba warto. kontakt 505837041
http://www.perfect-house.com.pl sprawdź ofertę i zadzwoń
Witam serdecznie

Jesteśmy producentem i dostawcą różnego rodzaju zabudów meblowych w dowolnym wymiarze oraz materiałów i komponentów do ich produkcji.

Oferujemy gotowe zestawy mebli kuchennych (kolekcja 250 szafek), a także projektujemy zabudowy meblowe według indywidualnych potrzeb.

U nas kuchnię możesz mieć już po 5 dniach od złożenia zamówienia!

Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej WWW.IKUCHNIE.PL i umówienia się na bezpłatną wizytę z projektantem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do umówienia się z naszym projektantem na bezpłatną i niezobowiązująca wizytę u Państwa w domu - wykonujemy kuchnie, łóżka, komody, garderoby, zabudowy z drzwiami przesuwnymi i wiele wiele innych mebli z różnorodnych materiałów dostępnych na rynku meblowym.

SALON FIRMOWY KOMANDOR SOPOT
tel. 58 340 35 79
al. Niepodległości 697-701
Sopot

W naszej firmie umówicie się Państwo z naszymi najlepszymi projektantami.

Serdecznie zapraszam do odwiedzin!!
Aha i po 2 latach od wykonania usługi weszłaś napisać na forum imię i nazwisko tego faceta. Nadmienię, że komentarz bardzo wiarygodny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
502-370-032 Michał
Witam
zapraszam na naszą stronę
-od projektu do wykonania
- wystarczy zobaczyć by mieć pewność że robimy rzeczy nie przeciętne

www dontworry.pl

pozdrawiam
Jerzy Demianiuk
czy was już do reszty poje...ło odpowiadacie na posty sprzed 4 lat co za idioci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
w zeszłym tygodniu zamontowano mi kuchnię z firmy nobilia i mogę olecić ci ta firmę, szczerze mówiąc spodziewałam sie ze coś może być nie tak ale tu miła niespodzianka nie mam zadnych zastrzezen do kuchni, a meble wygladają super. odwiedz salon na ujeścisku prz ul. warszawskiej pozatym na trojmiasto zauważyłam, że maja w przyszłym tygodniu promocję 40% rabatu na meble.

pozdrawiam

karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam salonik meblowy, mieszczący sie w pawilonie Auchan w Gdańsku. Projektant Pan Andrzej Talaśka jest osobą bardzo kompetentną z wyobraźnią.Od 2 lat korzystam z kuchni jego projektu, jestem bardzo zadowolona. Nadmienię że kuchnia została bardzo dobrze wykonana za przystępną cenę. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam firme galeria indeco w gdansku . Zrobiłam u nich kuchnie i jestem zadowolono . Bo cena jest przystepna i moim znajom sie podoba .Goraca polecam . Maja salon na ulicy Grunwaldziej 309 ( centrum handlowe Oliwa . i ekspozycje w centrum handlowym ETC w gdańsku . Można wejsc na strone i zobaczyc jakie proponują rozwiazania .http://www.galeriaindeco.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Firma Skid robiła moje meble 10 lat temu zabudowa kuchni 10 m2 ze sprzętem skasowali mnie 15 000 zl. Po 10 latach chciałam dorobić tylko jedną dużą komodę, przyjechał pan Marek bardzo zresztą nieprzyjemny powymądrzał się przez 1 godzinę zrobił projekt ohydny zresztą i wycenił usługę na 9800 zł zapłaciłam za projekt i podziękowałam drogo i nic nadzwyczajnego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam firme m stol z gdanska .nie sa drodzy i trzymaja sie terminu.tel784475361,pan mirek
Nie polecamy firmy J.F.B z Elbląga 607-035-254 . Zamówilismy trzy szafy , których montaż trfał prawie miesiąc . Gdy zabrakło płyty z danej szafy na półki Panowie wzieli sobie płyte innego koloru . Uchwyty od szafek tez miały być inne a niestety sa inne, itp. Niesłowni umawjaja się na konkretną godzine a póziniej żeby człowek nie zadzwonił to by nawet nie wiedział ze nie przyjadą. Z jednym się zgadzamy owszem tanio ale co do jakości usłóg i wykonania tragedja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ogród (17 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

do góry