Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ovi - ocena Pyszne rydwany i sukins miasto ogólnie do dupy
~Ovi
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Roman - opinia wątek zamknięty Wędliny bardzo smaczne Czuć przyprawy , jakość znacznie przewyższa większość...
~Roman
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 31 stycznia 2022

Stała klientka - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką Waszego sklepu przy ul.Zwirki i Wigury w Gdańsku....
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 lipca 2020

Aurora - opinia wątek zamknięty A co Wy się wszyscy dziwicie? Jaka płaca i szacunek do ludzi taka praca :D...
~Aurora
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 grudnia 2019

Aleksandra30 - opinia wątek zamknięty Najgorsza obsługa z jaka miałam styczność pytając ekspedientkę o produkt ta...
~Aleksandra30
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 grudnia 2019

SOPOT wątek zamknięty Wasz sklep w Sopocie to jakaś porażka panią w blond włosach powinno się...
~Klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 lipca 2019

Smacznie........ wątek zamknięty Wyroby bardzo smaczne, wręcz PYSZNE!!!!!!!!metka najlepsza na pomorzu i...
~Darius
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2018

Ekspert wątek zamknięty Ogólnie oszustwo,woda , chemia, zagęstniki , wypełniacze- taka produkcja...
~Ekspert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 października 2017

ocena sklepów mięsnych. wątek zamknięty Wszystko super.Najbardziej smak PRL wędliny,to...
~Wiesława Bojarska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

dobra jakość - troche drogo wątek zamknięty dobra jakosc prdoukty gotowe zdeczydowanie za drogie
~znawca
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 marca 2017

SKLEP DO CZYNNY DO 18? wątek zamknięty Żadna z ekspedientek nie jest sympatyczna i posiada mierne pojęcie o własnym...
~Kuba
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Tragiczny wygląd sklepu... wątek zamknięty Jestem stałą klientką sklepu na Kołobrzeskiej. Obsługa sklepu zdecydowanie na...
~stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 listopada 2015

ocena wątek zamknięty Witam w dniu dzisiejszym dokonałem zakupu w sklepie na Zaspie obok Etc ....
~gdanszczanin
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2015

Nieświeże wędliny wątek zamknięty Straszne rozczarowanie. Od kilku miesięcy kupuję wędliny w sklepie Kummer w...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2015

polecam wątek zamknięty Wędliny od kumera kupuje od ponad 10 lat w Gdyni polecam stoisko na Hali...
~klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2015

wyroby ok, obsługa ...... wątek zamknięty Dzień dobry!Chciałbym się podzielić opinią na temat obsługi w sklepie....
~sopocianin
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry