Widok

KUPIE-CHODZIK

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie chodzik dla chłopca najlepiej tylko z gdyni odbiór osobisty 693774837
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
Mam do sprzedania taki:
chodzik ma zakładany panel z zabawkami, piszczy, grzechocze, ma klakson,kręci sie grzechoczące kółko itp,to różowe po śroku działa jak kierownica, miśkowi, który jest w centrum panela ruszają sie gałki w oczach czyli gdy dziecko skręca w lewo wzrok miśka też przesuwa się w lewo :) gdy zdejmie sie panel to powstaje stoliczek, dziecko można karmić w chodziku, regulowana wysokość, hamulec, siedzisko zdejmowane do prania, zapinane na zatrzaski.
chce za niego 50zł
odbiór Gdynia centrum.
image

Uploaded with ImageShack.us

Polecam
:)
Obu "wspanialym" gratuluje, ze z powodu wlasnego lenistwa, fundują swoim ""ukochanym" dzieciom krzywe kregoslupy, wady postawy i Bóg wie co jeszcze.

Najwyszy czas poczytac ksiazki o rozwoju dzieci, a nie korzystac z rad babci.
wredna jedza ale po co sie wtrącasz jak nie masz nic do powiedzenia?
wrednajedza idź i nie wracaj
Znowu będzie jatka :D Jak tylko zobaczyłam ten wątek wiedziałam, że znajdzie się osoba z "dobrymi" radami hahaha:)
niezalogowany to kazdy madry.......

heheheh Agusia tez tak pomyslalam :)
Agusia o tym samym pomyślałam,jak zobaczyłam tylko tytuł ;))
Jak zawsze - mam bardzo dużo do powiedzenia.

A jeśli moje komentarze, sprawią że chociaż jedna "wspaniała" mama jeszcze raz przemyśli sprawę kupna chodzika - to całą resztę mam w ..... nosie.
A swoją drogą - to dziwne, że nikt więcej się nie odezwał.
Jest tu wiele dobrych mam, które zdają sobie sprawę ja bardzo chodzik szkodzi dziecku, ale wolą się nie odzywać bo są "zalogowane" a przez szczery komentarz mogą stać się niepopularne.
Ja się nie wypowiadam, bo już wyczerpałam wszelkie limity cierpliwości. Jak można korzystać z internetu, oglądać TV i nie załapać, że nie kupuje się chodzików, używanych butów, nie sadza się dziecka na siłę, nie zmusza do chodzenia, nie włącza bajek niemowlakowi... No jak???

Dobrze, że mnie wyręczasz, Wredna Jędzo :D
Agatha, o jenki no, mamy nie oglądają głupiej TV ani neta nie mają, matczyna intuicja kochana,,,,intuicja;) hahahah
Tak to się zwie!
No tak, zapomniałam: "Każda matka wie najlepiej, co jest dobre dla jej dziecka" :D

I żeby uprzedzić co niektóre, to sama napiszę sobie, Tobie, i Wrednej:

"Wspułczuję waszym dziecią"
No cóz ja tez nie popieram chodzików ;P lepiej kupic pchacza zdrowsze a takie same skutki : ) moj był ze 2 razy w chodziku bo jego genialny tatus go tam umiescil jak u niego był ;/
tak ja dodałam ogłoszenie o kupnie chodzika odrazu dostałam gratulacje!że krzywe nóżki kregosłup ale to nie dla mojego dziecka miał byc chodzik
A to zwracam honor. Np. kochankom mężów można chodziki kupować. Żeby miały krzywe nogi i kręgosłup i w szpilkach jak pokraki chodziły. Tylko, czy na dorosłych też to zadziała? Hmm...
do góry