Widok
witam
Mam do sprzedania taki:
chodzik ma zakładany panel z zabawkami, piszczy, grzechocze, ma klakson,kręci sie grzechoczące kółko itp,to różowe po śroku działa jak kierownica, miśkowi, który jest w centrum panela ruszają sie gałki w oczach czyli gdy dziecko skręca w lewo wzrok miśka też przesuwa się w lewo :) gdy zdejmie sie panel to powstaje stoliczek, dziecko można karmić w chodziku, regulowana wysokość, hamulec, siedzisko zdejmowane do prania, zapinane na zatrzaski.
chce za niego 50zł
odbiór Gdynia centrum.

Uploaded with ImageShack.us
Polecam
:)
Mam do sprzedania taki:
chodzik ma zakładany panel z zabawkami, piszczy, grzechocze, ma klakson,kręci sie grzechoczące kółko itp,to różowe po śroku działa jak kierownica, miśkowi, który jest w centrum panela ruszają sie gałki w oczach czyli gdy dziecko skręca w lewo wzrok miśka też przesuwa się w lewo :) gdy zdejmie sie panel to powstaje stoliczek, dziecko można karmić w chodziku, regulowana wysokość, hamulec, siedzisko zdejmowane do prania, zapinane na zatrzaski.
chce za niego 50zł
odbiór Gdynia centrum.

Uploaded with ImageShack.us
Polecam
:)
Ja się nie wypowiadam, bo już wyczerpałam wszelkie limity cierpliwości. Jak można korzystać z internetu, oglądać TV i nie załapać, że nie kupuje się chodzików, używanych butów, nie sadza się dziecka na siłę, nie zmusza do chodzenia, nie włącza bajek niemowlakowi... No jak???
Dobrze, że mnie wyręczasz, Wredna Jędzo :D
Dobrze, że mnie wyręczasz, Wredna Jędzo :D