Widok
Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
pozdrawiam
Ania
jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
pozdrawiam
Ania
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Witam!
Ja szukam i coś nie mogę znaleźć bo przeważnie jest do 172cm ale wliczony już obcas:)a jak już znajdę to ofert jest nieaktualna itd. Na allegro popatrz bo jest trochę ofert, może akurat coś.Ps jak byś mogła to podpowiedz mi gdzie widziałaś na mój wzrost? Pozdrawiamalycja_83 napisał(a):
> Proszę o oferty na forum lub na maila alycja_czarny@onet.eu.
> Niby tych sukienek jest mnóstwo ale większość na wzrost powyżej
> 170 cm, a mi Bozia tyle nie dala:-)
>
>
Ja szukam i coś nie mogę znaleźć bo przeważnie jest do 172cm ale wliczony już obcas:)a jak już znajdę to ofert jest nieaktualna itd. Na allegro popatrz bo jest trochę ofert, może akurat coś.Ps jak byś mogła to podpowiedz mi gdzie widziałaś na mój wzrost? Pozdrawiamalycja_83 napisał(a):
> Proszę o oferty na forum lub na maila alycja_czarny@onet.eu.
> Niby tych sukienek jest mnóstwo ale większość na wzrost powyżej
> 170 cm, a mi Bozia tyle nie dala:-)
>
>
neania napisał(a):
> Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim
> miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
> jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek
> odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
> Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
> pozdrawiam
> Ania
>
>
Neania bardzo proszę o link do ogłoszenia
> Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim
> miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
> jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek
> odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
> Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
> pozdrawiam
> Ania
>
>
Neania bardzo proszę o link do ogłoszenia
Ja tez wolała bym znaleźć cos w okolicach elblaga lub trójmiasta ale mam tan komfort że czesto jeżdze do Łodzi to może tam cos znajde. Tu w naszych okolicach ciężko ciagle te same ogłoszenia. Dużo ofert jest ze Szczecina i Koszalina ale to kawał drogi żeby jechac na przymiarke. A suknie neani widziałaś może?
nie sądzę, ze straci... tak samo robią w salonie - po prostu podnosi się cały dół wyżej. Myślisz, ze jak zamawiasz nową, to szyją dokładnie o tyle krótszą? gdzie tam, takie same kroją, a później na przymiarce skracają.
Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonej sukienki :)
Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonej sukienki :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Witam,
Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
Mogę wysłać zdjęcia na maila.
Pozdrawiam,
Carola
Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
Mogę wysłać zdjęcia na maila.
Pozdrawiam,
Carola