Widok
Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
pozdrawiam
Ania
jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
pozdrawiam
Ania
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
neania napisał(a):
> Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim
> miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
> jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek
> odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
> Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
> pozdrawiam
> Ania
>
>
Neania bardzo proszę o link do ogłoszenia
> Skracanie tej sukni to banał więc nie martwiła bym się na Twoim
> miejscu długością. (gorzej gdybyś miała 185 cm :)
> jeśli masz ochotę obejrzeć moją suknię, to tu jest wątek
> odnośnie sprzedaży i liki do ogłoszenia.
> Na niezobowiązującą przymiarkę możesz zawsze wpaść :)
> pozdrawiam
> Ania
>
>
Neania bardzo proszę o link do ogłoszenia
nie sądzę, ze straci... tak samo robią w salonie - po prostu podnosi się cały dół wyżej. Myślisz, ze jak zamawiasz nową, to szyją dokładnie o tyle krótszą? gdzie tam, takie same kroją, a później na przymiarce skracają.
Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonej sukienki :)
Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonej sukienki :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Witam!
Ja szukam i coś nie mogę znaleźć bo przeważnie jest do 172cm ale wliczony już obcas:)a jak już znajdę to ofert jest nieaktualna itd. Na allegro popatrz bo jest trochę ofert, może akurat coś.Ps jak byś mogła to podpowiedz mi gdzie widziałaś na mój wzrost? Pozdrawiamalycja_83 napisał(a):
> Proszę o oferty na forum lub na maila alycja_czarny@onet.eu.
> Niby tych sukienek jest mnóstwo ale większość na wzrost powyżej
> 170 cm, a mi Bozia tyle nie dala:-)
>
>
Ja szukam i coś nie mogę znaleźć bo przeważnie jest do 172cm ale wliczony już obcas:)a jak już znajdę to ofert jest nieaktualna itd. Na allegro popatrz bo jest trochę ofert, może akurat coś.Ps jak byś mogła to podpowiedz mi gdzie widziałaś na mój wzrost? Pozdrawiamalycja_83 napisał(a):
> Proszę o oferty na forum lub na maila alycja_czarny@onet.eu.
> Niby tych sukienek jest mnóstwo ale większość na wzrost powyżej
> 170 cm, a mi Bozia tyle nie dala:-)
>
>
Ja tez wolała bym znaleźć cos w okolicach elblaga lub trójmiasta ale mam tan komfort że czesto jeżdze do Łodzi to może tam cos znajde. Tu w naszych okolicach ciężko ciagle te same ogłoszenia. Dużo ofert jest ze Szczecina i Koszalina ale to kawał drogi żeby jechac na przymiarke. A suknie neani widziałaś może?
Witam,
Mam do sprzedania suknię roku 2005 francuskiej firmy FARAGE model galaxy 4000, ecru rozmiar 36/38 na wzrost 168-170cm (+obcas 3cm).
Suknia składa się z gorsetu pokrytego oryginalną francuską koronką o delikatnym hafcie, tyłu wykonanego z przeźroczystej koronki, sznurowanego na plecach, przy biuście delikatnie marszczony tiulem. Całość pokryta kryształkami Svarowskiego. Gorset jest pięknie wyprofilowany, podkreślający talię. Spódnica – ozdobiona gdzieniegdzie tą samą koronką jaka jest na gorsecie, wielowarstwowa z podpinanym niezbyt długim trenem, dół wykończony pięknym tiulem. Sukienka jest naprawdę śliczna, robi ogromne wrażenie na innych. Do sprzedaży oprócz sukni, dodaję rękawiczki oraz koronkę na szyje.
Jestem pierwszą właścicielką.
Dodatkowe zdjęcia wyślę na maila. proszę o e-maila jeżeli jest Pani dalej zainteresowana a wyślę fotki.
edytka777@o2.pl
Pozdrawiam,
Edyta
Mam do sprzedania suknię roku 2005 francuskiej firmy FARAGE model galaxy 4000, ecru rozmiar 36/38 na wzrost 168-170cm (+obcas 3cm).
Suknia składa się z gorsetu pokrytego oryginalną francuską koronką o delikatnym hafcie, tyłu wykonanego z przeźroczystej koronki, sznurowanego na plecach, przy biuście delikatnie marszczony tiulem. Całość pokryta kryształkami Svarowskiego. Gorset jest pięknie wyprofilowany, podkreślający talię. Spódnica – ozdobiona gdzieniegdzie tą samą koronką jaka jest na gorsecie, wielowarstwowa z podpinanym niezbyt długim trenem, dół wykończony pięknym tiulem. Sukienka jest naprawdę śliczna, robi ogromne wrażenie na innych. Do sprzedaży oprócz sukni, dodaję rękawiczki oraz koronkę na szyje.
Jestem pierwszą właścicielką.
Dodatkowe zdjęcia wyślę na maila. proszę o e-maila jeżeli jest Pani dalej zainteresowana a wyślę fotki.
edytka777@o2.pl
Pozdrawiam,
Edyta
Witam,
Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
Mogę wysłać zdjęcia na maila.
Pozdrawiam,
Carola
Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
Mogę wysłać zdjęcia na maila.
Pozdrawiam,
Carola
carola napisał(a):
> Witam,
>
> Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko
> spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus
> buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko
> wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma
> fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
>
> Mogę wysłać zdjęcia na maila.
>
> Pozdrawiam,
> Carola
dzięki CAROLA twoja suknia jest bardzo ladna ale uparlam sie na galaxy 4000. pozdrawiam
> Witam,
>
> Mam do sprzedania suknię kremową FARAGE model Rafaello (rzadko
> spotykany) z kolekcji z 2007 roku rozmiar 38 na 170cm plus
> buty. Zawsze można ją troszkę skrócić. Z tyłu gorset jest nisko
> wiązany troszkę przezroczysty wysadzany koralikami, z przodu ma
> fason wyszuplający. Jest naprawdę śliczna:)
>
> Mogę wysłać zdjęcia na maila.
>
> Pozdrawiam,
> Carola
dzięki CAROLA twoja suknia jest bardzo ladna ale uparlam sie na galaxy 4000. pozdrawiam
Nie wiem jak Tobie jest w bieli ale mi osobiscie ten model w bieli sie nie podoba koronki sa ciemne i wygladaja jak brune przy bieli, ale kazdemu podoba sie cos inego. :-) ja mierzylam ecru w salonie i taki kolor chce ewentualnie cappucino ale z tym jest problem jest ich bardzo malo. jak cos znajdziesz lub kupisz daj znac. pozdrawiam i trzymam kciuki