Widok

KURSY Z KSIĘGOWOŚCI

Nauka Temat dostępny też na forum:
Chcę zrobić kurs z księgowości lub rachunkowości. Czy możecie polecić mi coś ciekawego i sprawdzonego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze sa w Stowarzyszeniu Księgowych w Polsce. Korzystałam i gorąco polecam
Witam
Osobiście mogę polecić Ci kurs na który sam chodziłem:
http://www.gowork.pl/programy_promocyjne,11
chyba najciekawsza opcja na rynku.
A ja polecam zdecydowanie MDDP
Na kursie księgowości byłam w zeszłym roku w Progresie. Bardzo ciekawy mieli program nauczania, do tego nie drogo i dlatego zdecydowałam się właśnie na tą szkołę. Sympatyczna atmosfera, mili ludzie, wykwalifikowani nauczyciele. No i bardzo dużym pozytywem było to, że miałam blisko, nie traciłam czasu na dojazdy.
Ja idę na kurs do Progresu, mam znajomą, która rok temu ( no, we wrześniu) poszła na jeden kurs i jest bardzo zadowolona. Żałuję, że ja z nią nie poszłam bo mnie namawiała. Ponoć spoko ludzie, dobry klimat do nauki i przede wszystkim duży wybór kierunków, każdy coś dla siebie może znaleźć.
Byłam na kursie księgowości w Progresie. Później egzamin nie jest bardzo trudny, ale pouczyć się trzeba. Do tego powiem więcej - nie jest drogo, a atmosfera jest super. Idę jeszcze na kurs informatyki, tak dla siebie - żeby się rozwijać. Lubię w siebie inwestować, bo to się najbardziej opłaca!
Orientujecie się może od kiedy można się do takiej szkoły policealnej jak Progres zapisywać? Planuję iść na jakiś kurs, bo od dawien dawna nic nie robiłam w kierunku rozwoju, dla samej siebie i bardzo mi tego brakuje. Jednak o swoją pozycję w pracy trzeba dbać i nie osiadać na laurach, a rozwijać się dalej. Dlatego od września, zaocznie chciałabym coś robić.
do góry