Widok
Ka. - opinia
W Da Grasso zamawiałam pizzę już wielokrotnie, zawsze była smaczna, no, może trochę zimna. Można by się też przyczepić do dość wysokich cen i długiego czasu oczekiwania (zawsze była to ponad godzina i to w tej samej dzielnicy) - w każdym razie nie narzekam za bardzo, bo może mają naprawdę dużo zamówień i ciężko się wyrobić. Już ostatnio byłam trochę zdziwiona, kiedy to pan dostawca domagał się napiwku, nie było to może bardzo nachalne i niemiłe, ale się zdarzyło. Jednak po dzisiejszym zamówieniu już wiem, że to był mój ostatni raz. Jedna pizza była niedopieczona, a druga była cienka i w pewnym miejscu zauważyłam ubytek ciasta, po prostu była dziura, przez którą przeświecało sreberko. Poza tym było tak mało szynki, że zastanawiałam się, czy przypadkiem nie zamówiłam z samymi pieczarkami, a szynkę dorzucili mi w gratisie. W dodatku sosy, bardzo fajnie, że dorzucają je w gratisie, ale jak zobaczyłam dzisiaj sos czosnkowy, to się zwyczajnie roześmiałam, było go ledwo na dnie, pomidorowy za to prawie się wylewał. No cóż, za taką cenę chciałabym dostać porządną pizzę.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6