Re: Kącik kulinarny cz. II
> za pleśniowymi serami nie przepadam
Ja lubię, chociaż kiedyś córka mojej byłej mało mnie z jej chaty nie wyp*ła za robienie lazanii właśnie z takim serem. Ale dosyć szybko...
rozwiń
> za pleśniowymi serami nie przepadam
Ja lubię, chociaż kiedyś córka mojej byłej mało mnie z jej chaty nie wyp*ła za robienie lazanii właśnie z takim serem. Ale dosyć szybko "rozbudziła się" kulinarnie i nawet ogony świńskie pożerała, bylem nie mówił na głos, że to są one (chociaż wiedziała) :D
W wersji "delikatniejszej" dałbym na wierzch parmezan a dyni też nie przyprawiał. Ew.. wrzuciłbym jeden, max dwa goździki. Ale to jeszcze na etapie robienia dyniowej bazy, bo w wg mnie w lazanii to już za późno.
TO moje preferencje smakowe. Może Manson ma lepsze pomysły?
> Ty już nie śpisz czy jeszcze nie śpisz?
Sam przez ostatnie dni miewałem tego typu wątpliwości :/
Ale spoko: JUŻ nie śpię :D
zobacz wątek