Odpowiadasz na:

Re: Kącik kulinarny cz. II

> za pleśniowymi serami nie przepadam

Ja lubię, chociaż kiedyś córka mojej byłej mało mnie z jej chaty nie wyp*ła za robienie lazanii właśnie z takim serem. Ale dosyć szybko... rozwiń

> za pleśniowymi serami nie przepadam

Ja lubię, chociaż kiedyś córka mojej byłej mało mnie z jej chaty nie wyp*ła za robienie lazanii właśnie z takim serem. Ale dosyć szybko "rozbudziła się" kulinarnie i nawet ogony świńskie pożerała, bylem nie mówił na głos, że to są one (chociaż wiedziała) :D
W wersji "delikatniejszej" dałbym na wierzch parmezan a dyni też nie przyprawiał. Ew.. wrzuciłbym jeden, max dwa goździki. Ale to jeszcze na etapie robienia dyniowej bazy, bo w wg mnie w lazanii to już za późno.
TO moje preferencje smakowe. Może Manson ma lepsze pomysły?

> Ty już nie śpisz czy jeszcze nie śpisz?

Sam przez ostatnie dni miewałem tego typu wątpliwości :/
Ale spoko: JUŻ nie śpię :D

zobacz wątek
9 lat temu
~sa∂yl

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry