Widok

Kącik kulinarny cz. II

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
co robicie smacznego na święta? lub jakich dań nie możecie się już doczekać ? Może jakieś nowe przepisy. A żeby nie było za kobieco to jednak szefem kuchni chce być Master szef a nie szefowa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesteś tu chyba do bardzo niedawna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I............... mam się jakoś wkupić ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym kąciku za bardzo się nie poudzielam, ale chętnie poczytam o smakowitościach ;)
Ja tez zdecydowanie lubię jak ktoś dla mnie upichci coś dobrego, ale później też trzeba jakoś zabłysnąć w tym temacie
Nie. Po prostu chodziło o to, że kącik kulinarny jest tu prowadzony od dawna. Z tego, co już jest, nazbierałoby się na pokaźną książkę kucharską. Ale ok. Może warto to do kupy zebrać w jednym wątku. Powodzenia
> mam się jakoś wkupić ?

W sumie.. całkiem niegłupi pomysł ;)
przydałby się jakiś tort... może dakłas...
sorki jestem na diecie czyli nie jem i nie piekę i omijam cukiernie
@bibi:

Do jedzenia nikt Cię zmuszać nie zamierza, zatem dietą się nie wymiguj. Wystarczy, że coś upichcisz ;]
Tort... może niekoniecznie, ale taki np. sernik?
No.. chyba, że jesteś juz na tym etapie, że wysysasz kalorie z powietrza. To się breatharianizm nazywa ;]
No to przypomnę stary forumowy suchar - gotuj z Mansonem - obiad z siedmiu dań - frytki i sześciopak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe...dobreee...tego nie znałam;)
Perełko...co tam dieta...krągłości są fajne:-D
> krągłości są fajne

Każde opakowanie, czy to wieszak czy rubensowska modelka, jest fajne, o ile jego zawartość się go nie wstydzi.
A kalorie jest stanowczo przyjemniej i skuteczniej spalać niż liczyć ;]
Sadyl...jesteś uroczo pocieszający...mów mi tak,mów;)
Spalanie kalorii przy większych krągłościach musi być intensywniejsze ;-D...ach ach;-))))
@inka²:

W świntuszeniu zaczynasz robić konkurencję Isi ;>
Zaprawdę.. czarno to widzę..
Jeszcze chwila a Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący niechybnie nas zabanuje... :D
No, Inka, to jutro będziesz mogła pospalać nieco ;)
>Jeszcze chwila a Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący niechybnie nas zabanuje... :D

Jeśli tak, to będę protestować, bo nie widzę podstawy w regulaminie :D
@Chmureczko:

Kilka lat temu mieliśmy w kilka osób okazję o tym z A137 porozmawiać. Administracja Forum jest bardzo tolerancyjna. Dygresyjność czy prywata, jaka funkcjonuje na tym Forum, gdziekolwiek indziej jest nie do pomyślenia.
W zamian.. jego uczestnicy sami się trzymają za mordę aby utrzymać jego poziom. I do Admina są zgłaszane jedynie (rzadkie) przejawy wyjątkowego np. chamstwa.

Dlatego też wzmianka o potencjalnym banie dla mnie, Inki czy Isi, za "świntuszenie", jest oczywiście żartem :)

Choć.. kto wie, jak jest naprawdę? ;>

Może właściciel czerwonego nicka się wypowie :D
Trzeba Mu wysłać oficjalne zapytanie ;)
Ale ban? Ale za co? Za te niewinne sprośności? Nie wierzę żeby słodki,mądry,tolerancyjny Admin tak nas potraktował:-D
Adminku,nie zrobisz mi tego...i w tym momencie uśmiecham się do Cię jednym z moich najlepsiejszych uśmiechów i mrugam firanem rzęs ;-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (216 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry