Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
mała wielka firma wątek zamknięty Trafiłam do firmy z polecenia mojej znajomej i nie zawiodłam się. Doradzili,...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Opinia - Robert - Pełen profesjonalizm. wątek zamknięty Witam, Zakupiłem w sklepie kadok komplet koszulek z nadrukiem. Nie ma ani...
~Robert Woliński
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Profesjonalnie i tanio wątek zamknięty Od kilku lat zamawiam stroje sportowe oraz wszelkiego rodzaju koszulki. Z...
~Olaf
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

Nadruki w kadok wątek zamknięty Pracownicy byli bardzo przyjaźnie nastawieni i cierpliwie wysłuchali jak ma...
~Marysia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Rewelacja ! Mega zadowolona, swietna jakosc wątek zamknięty Najlepsza firma u jakiej do tej pory zamawialam !
~Lucyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Szybko, przystępnie i co najważniejsze efektownie! wątek zamknięty Nie jeden raz zamawiałam różne rzeczy z firmy Kadok, odzież sportową,...
~Agatte
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Gorąco polecam! wątek zamknięty Zamówienie zrealizowanie w pełni profesjonalnie. Nadruk na koszulkach...
~yogi
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2015

Polecam wątek zamknięty Szybko i bezproblemowo. Dobry kontakt, Brawo
~pabellko
-

dodano: 26 kwietnia 2015

Jak zwykle pod wrażeniem wątek zamknięty Jestem stałą klientką i zawsze odbierając towar jestem pod dużym wrażeniem...
~Dorota
-

dodano: 16 grudnia 2014

Magdalena - opinia wątek zamknięty Super firma, wykonywała dla mnie banery , naklejki na okna, kalendarze i...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 października 2014

zleceniodawca uslugi - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z obslugi i dobrej jakosci wykonania. Ceny...
~zleceniodawca uslugi
-

dodano: 26 września 2014

100% PROFESJONALIZM wątek zamknięty Z usług firmy Kadok korzystałam kilkukrotnie. Sprawna i szybka realizacja...
~Agnieszka Gadomska-Falkiewicz
-

dodano: 11 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry