Widok

Kafelkarz

Witam,
Pozdrawiam wszystkich. Szukam kafelkarza ktory wyremontowal by mi lazienke w sierpniu. Prosze o namiary jezeli znacie jakiegos dobrego i zaufanego. Pozdrawiam Jacek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o kontakt w sprawie roboty tel. 722-215-666
witam.firma Set-bud,504-389-474. Proszę podac meil ,wyslemy zdjecia z poprzednich prac,posiadamy referencje. Termin wolny na dzien dzisiejszy to druga połowa sierpnia.Zapraszam do współpracy.Sebastian.
witam, podaje maila jacoocha@poczta.fm, czy możecie wpaść przed lub w czasie weekendu w celach wyceny ? Szukam kogoś na sierpień
Witam 889 471 030 zapraszam do kontaktu Remonty Kompleksowe
wszystkich tylko NIE!! Pseudo kafelkarza z Bojana o imieniu Krzysztof
technolog robót wykończeniowych, kilkuletnie doświadczenie - chętnie dorobię, skory do negocjacji, jeśli chodzi o cenę, proszę o kontakt ;) Tel. 729433326 pozdrawiam
Polecam Pana Kazimierza z Gdyni , jest mega dobrym kafelkarzem wszystko robiliśmy u Niego i znajomi również ( wszyscy zadowoleni )
Cenowo też można się dogadać , dotrzymuje terminów i kafelki kładzie super . Kontakt : 698-317-557
Polecam swoje usługi szczegóły na mojej stronie
http://www.remontymieszkan20.republika.pl/oferta.html
Tel. 889-471-030

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry