Widok
Kafle imitujące drewno
Zaczęłam remont mieszkania, kupiliśmy je w opłakanym stanie i zaczynamy wszystko od zera. Chcemy wyłożyć spory przedpokój oraz kuchnię w kaflach, które imitują drewno coś w tym stylu - http://monikagibes.files.wordpress.com/2011/07/xilema-larice.jpg
Ktoś może się orientuje gdzie w Trójmieście jest ich największy wybór i konkurencyjna cena? Niestety to nasz pierwszy remont w życiu i jesteśmy trochę zieloni :) Nie wiem czy lepiej markety, net czy moze jakieś małe sklepiki?
Ktoś może się orientuje gdzie w Trójmieście jest ich największy wybór i konkurencyjna cena? Niestety to nasz pierwszy remont w życiu i jesteśmy trochę zieloni :) Nie wiem czy lepiej markety, net czy moze jakieś małe sklepiki?
Ja proponuję wybrac się do sklepu, pochodzic popatrzec co się Wam podoba a później zapisać symbol kafli i zamawiac przez internet.
Będziesz miała pewność że otrzymasz to co widziałas w sklepie :) a ceny bardzo konkurencyjne.mam u siebie zrobiony cały dół domu( w sensie salon+kuchnia+korytarz) bardzo praktyczne, świetnie to wyglada, wybrałam w sklepie, zamówiłam przez neta cena?-30% ceny sklepowej
Będziesz miała pewność że otrzymasz to co widziałas w sklepie :) a ceny bardzo konkurencyjne.mam u siebie zrobiony cały dół domu( w sensie salon+kuchnia+korytarz) bardzo praktyczne, świetnie to wyglada, wybrałam w sklepie, zamówiłam przez neta cena?-30% ceny sklepowej
My kupiliśmy kafle drewnopodobne w AGENIE, fakt,że cenami tam nie rozpieszczają, ale znalazłam piękne "deski" za stosunkowo niewygórowana cenę - 125zł/m2 deski wyszły bardzo naturalnie, mają piękny kolor. Wzięliśmy TREVERK HOME FAGGIO
Cała seria treverk home kosztuje125zł/m2, jest sporo kolorków i w czym wybierać.
Uważam, że są dużo ładniejsze niz np w ofercie Paradyża.
Cała seria treverk home kosztuje125zł/m2, jest sporo kolorków i w czym wybierać.
Uważam, że są dużo ładniejsze niz np w ofercie Paradyża.
Od jakiegoś czasu rozglądamy się z mężem za gresem imitującym drewno i bardzo podoba nam się Siena Marrone 15,5x62 - Perugia. Niestety "słyszymy" różne opinie na temat jakości tych płytek, dokładnie chodzi o nietrzymanie wymiarów i łukowatość. Jakie jest Wasze doświadczenie i opinia w tym temacie? Czy Wasze płytki układał fachowiec, czy robiliście to we własnym zakresie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ktoś odkopał stary wątek, żeby reklamę wrzucić
To przy okazji i ja się zareklamuję :D
Nie chodzi o sprzedaż czegokolwiek, ale o pomysł, jak poradzić sobie z nierównymi płytkami
http://forum.trojmiasto.pl/Maly-patent-na-plytki-t641530,1,305.html
Już kilka osób się "nabrało", że to panele są. Musiały dotknąć, żeby stwierdzić, że jednak ceramika.
Za równe się wydają :D
To przy okazji i ja się zareklamuję :D
Nie chodzi o sprzedaż czegokolwiek, ale o pomysł, jak poradzić sobie z nierównymi płytkami
http://forum.trojmiasto.pl/Maly-patent-na-plytki-t641530,1,305.html
Już kilka osób się "nabrało", że to panele są. Musiały dotknąć, żeby stwierdzić, że jednak ceramika.
Za równe się wydają :D