Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia wątek zamknięty Totalny bałagan i dno, zero doświadczenia mimo zapewnień o rzekomo...
~Piotr
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 lipca 2013

Brak skali ocen dla tego pseudofachowca wszystko jest na minus bo "1" to i tak za dużo wątek zamknięty Jakoś nic nie pokrywa się z tym co widziałem i czego doświadczyłem w...
~zleceniodawca
2

dodano: 7 października 2012

dobry kafelkarz wątek zamknięty nie ma co dużo mówić, łazienkę zrobił ładnie, narożniki w gebericie...
~Bogdan
2

dodano: 29 listopada 2012

dobrzy kafelkarze wątek zamknięty Remont lazienki i kuchni swietnie wykonany. Polecam wszystkim
~Czarek Janiszewski
1

dodano: 14 marca 2013

nie polecam wątek zamknięty fachowość panów "fachowców" przyprawia o ból głowy, umówili się na wykonanie...
~Grażyna
2

dodano: 4 września 2012

szybko i sprawnie wątek zamknięty mam małą łazienkę, zrobili w tydzień, jestem zadowolony
~Mirek
1

dodano: 17 października 2012

a ja jestem zadowolony ;-) wątek zamknięty zrobił mi łazienkę, położył praktycznie same kafelki, resztę z oszczędności...
~Bartosz
1

dodano: 14 października 2012

świetni wątek zamknięty remont mieszkania - jeden szpachlował, drugi kafelkował łazienkę, pomocnik...
~Robert Lewandowski
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 czerwca 2012

super łazienka :-) wątek zamknięty polecam, miły chłopak, czysto, solidnie, uprzejmie i niezbyt drogo zrobił nie...
~Rafał
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 listopada 2011

miła obsługa wątek zamknięty porządnie doradził i wykafelkował mi łazienkę i balkon. polecam
~Marek Chojnacki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 października 2011

tomasz kiljanski - opinia wątek zamknięty dobrze wykonal prace, nie bral zaliczek, jestem zadowolony z jego uslug
~tomasz kiljanski
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry