Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szok wątek zamknięty Totalny szok ,ze w takim miejscu jak Łąkowa obok malo estetycznych budynków...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 marca 2014

Gorąco polecam wątek zamknięty Pragnę polecić tą restaurację wszystkim z czystym sumieniem. Miałem tam...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 maja 2013

Polecam wątek zamknięty Gorąco polecam jedzenie pyszne,klimat unikalny,idealne miejsce dla spotkań w...
~Wioletta B.
-

dodano: 9 maja 2013

polecam wątek zamknięty Mogę gorąco polecić restaurację Kameralna pyszne domowe jedzenie rosołek z...
~Agnieszka
-

dodano: 19 lutego 2013

Jubilatka wątek zamknięty 09-02-2013 wynajęłam lokal na imprezę urodzinową.Wszyscy byli...
~jubilatka
-

dodano: 15 lutego 2013

ssuper wątek zamknięty Szukając dobrej restauracji w Gdańsku znalazłem na stronie internetowej...
~Biały
-

dodano: 15 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Przeszukując internet w poszukiwaniu lokalu na imprezę okolicznościową...
~Beata i Marek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lipca 2012

Tomek - opinia wątek zamknięty Miło,sympatycznie,uśmiechnięta obsługa,jedzenie wyśmienite i przystępne ceny....
~Tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 czerwca 2012

polecam-mają pyszne jedzenie! wątek zamknięty Jeśli chcecie dobrze zjeść za niewielkie pieniądze to polecam restauracje...
~JZi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 maja 2011

Polecam wszystkim wątek zamknięty Jedzenie wyśmienite, obsługa uprzejma no i wspaniali właściciele. Zamawiałam...
~Maja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 listopada 2010

miła niespodzianka wątek zamknięty Super jedzenie i miła obsługa. Weszliśmy tam ze znajomymi przypadkowo...
~Krycha
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2010

Uczta Lucullusa w "Restauracji Kameralna" wątek zamknięty Gorąco polecam Restaurację "Kameralna" Wspaniała kuchnia,naprawdę domowa,...
~Barbara Herman
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 marca 2010

polecam wątek zamknięty Miałam imprezę odejscia na emeryturę. lokal przytulny, bardzo elegancki...
~emerytka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2009

karolina - opinia wątek zamknięty to miejsce ma swój klimat. szczerze polecam
~karolina
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 14 lipca 2008

jest inaczej niż gdzie indziej wątek zamknięty jakby czas zatrzymał się w miejscu. Szkoda, że knajpa jest na Łąkowej, gdyby...
~Julka
-

dodano: 24 kwietnia 2008

POLECAMY wątek zamknięty Miejsce godne polecenia. Mimo iz jest na uboczu warto sie pofatygować....
~EWA S
-

dodano: 27 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry