Widok

Kameralne Tarasy

Reda Temat dostępny też na forum:
Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które położone będzie blisko przystanku SKM Reda. Wokół nie brakuje zielonych terenów, gdzie można jeździć na rowerze, biegać, spacerować - Reda otoczona jest lasami. Istnieje tu także kompleksowa infrastruktura, która zapewni wygodę codziennego życia zarówno singlowi, parze, jak i rodzinie.

W ramach ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy nie wygląda jakoś to wszystko podejrzanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Capitis.

Sprawdzajcie czy ta firma ma pozwolenie na budowę czy zleca budowę. Oraz czy to wciąż przekształcająca się firma.Warto wiedzieć czy to deweloper,czy wciąż zmieniająca się firma.

Budowa leci na pełnej, wczoraj byłem widziałem jak cegły przywieźli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy coś się dzieje na budowie?

Będę wdzięczna za wszelką opinie jeżeli ktoś z sąsiadów zauważy, że cos się dzieje na budowie bądź nie

Sprawdzenie nieruchomości i dewelopera

ktoś może podpowiedzieć w jaki sposób sprawdzić dewelopera i tą inwestycje? Zasięgnąć pomocy prawnika? Jestem zainteresowana natomiast wszelkie opinie bardzo niepokoją, aby podjąć decyzję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

od 8 tys/m2, ale mogę się mylić bo pytałem sie już jakiś czas temu. Moim zdaniem dość atrakcyjna cena w porównaniu do innych inwestycji w pobliżu, szczegolnie biorąc pod uwagę dobre skomunikowanie. Z tego co jednak wiem, to już wiele mieszkań na sprzedaż tam nie zostało. Tak więc polecam zadzwonić do biura i zorientować się, jakie metraże jeszcze mają.

A orientuje się ktoś, jak to wygląda cenowo? Jeśli chodzi o koszt mieszkania?

Cześć, a ja mam takie pytanie. Ktoś może już kupił tam mieszkanie? Jak przebiegł proces? Rozmawiałam z deweloperem i wydaje się ok ale zakup mieszkania to jednak duża decyzja. jest to jedna z inwestycji, nad którymi się zastanawiamy.

Ze dwa tyg. temu byliśmy razem z żoną na spotkaniu z deweloperem. Jesteśmy zianteresowaii inwestycją więc dość często teraz bywamy w okolicy. Praca ruszyły, widać więc kryzys raczej zażegnany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może i coś się dzieje, ale trochę to dziwne, że tyle opinii negatywnych a tu nagle same pozytywne prawie w jednym terminie się posypały...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak faktycznie coś się dzieje?

A może ktoś ma zdjęcia tego, jak to aktualnie wygląda? Jak to wygląda? No i czy warto jest kupić mieszkanie w tej okolicy? Mają jeszcze jakieś małe mieszkania?

Mieszkam w okolicy, tak więc codziennie mijam budowę w drodze do pracy i aktualnie są tam już wykonywane kolejne prace. I mam wrażenie, ze z dnia na dzień budowa coraz bardziej się rozkręca. Właśnie wczoraj przywieźli cegły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakty

Prace wznowione kryzys zażegnany, kontynuują wykopy pod kolejne budynki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jednak coś tam się dzieje ,jest nadzieja ,że kiedyś wybudują
Dla zainteresowanych ,dzisiaj kręci się tam jedna osoba w kasku, być może się myliĺem i budowa ruszy z kopyta.....
Ciekawe czy dużo osób zrezygnowało...
Piszcie czy oddali wam zaliczki bo mi oddali
Żadne pracę, nie ruszyły, widzę to na codzień z okna ,cały sprzęt zabrany, dwa razy ktoś się tam kręcił, nikt z biura nie odbiera telefonów, folia na oknach częściowo zerwana przez wiatr, na moje oko a znam się wygląda to jak przekręt ,a nie kryzys bo kilka budynków prawie skończonych a kilka tylko fundamenty, jakby ktoś budował z myślą oddania do użytku to by wykańczał budynek po budynku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca ruszyła?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry