Widok

Kameralne Tarasy

Kameralne Tarasy Temat dostępny też na forum:
Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które położone będzie blisko przystanku SKM Reda. Wokół nie brakuje zielonych terenów, gdzie można jeździć na rowerze, biegać, spacerować - Reda otoczona jest lasami. Istnieje tu także kompleksowa infrastruktura, która zapewni wygodę codziennego życia zarówno singlowi, parze, jak i rodzinie.

W ramach ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie oddali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Wyslalem zapro na grupie fb, rowniez czekam na oddanie z terminem oddania na marzec 2025. Poprosze o akceptacje :)
Proponuję kontaktować się na grupę celowej fb Kameralne tarasy kupujący

Młody

Proszę o kontakt inne osoby oszukane na tej inwestycji że stowarzyszeniem Stop Patodeweloperce z Warszawy Ludzie nie wpłacajcie tam żadnej kasy bo ją stracicie
Proponuję aby wszystkie osoby które mają jeszcze zgromadzone środki na indywidualnym rachunku powierniczym złożyły dyspozycje wstrzymania wszelkich wypłat tak aby uchronić to co zostało. Pozdrawiam
Nie chce siać paniki ale od znajomego słyszałem, że inwestycje Kameralne Tarasy prowadzi już 5 spółka .. nie wygląda to dobrze, jeżeli przedsiębiorca bo nie można nazwać Daniela deweloperem ma problem żeby rozliczyć się z podwykonawcą, i szuka dziury w całym żeby tylko nie zapłacić wchodzi w tzw. Spór to jest jawny przekręt. On składa sprawę do sądu żeby mieć podkład ze nie może kontynuować inwestycji. Już coś wspominał mi, że chce sprzedać część udziałów. Pewnie zaraz się okaże, że zarząd już się zmienił na tzw. Słupów. Co wyciągnął z wpłaty po 60% to zarobił. Współczuję tylko tym którzy podpisali umowy deweloperskie przed 2 lipca 2024 :( nie wiem jak Wy ale jak upłyną ustawowe terminy ja składam zawiadomienie o oszustwie przez Daniela, Agatę - sprzedawcę i notariusza bo każdy dostał swoją dziale.
Umowa podpisana styczeń 2024. Trudno trzeba czekać i zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Życzę wytrwałości
Lub złożyć wniosek do Sądu okręgowego o upadłość spółki wówczas zostanie powołany syndyk masy upadłościowej albo licytacja majątku albo kontynuowanie budowy

Młody

Nie wiem kiedy podpisywałeś umowę deweloperską, jak po 2 lipca 2024 to z dfg możesz odzyskać kasę. Oczywiście najpier trzeba ustalić kolejny termin przeniesienia prawa własności na 120 dni do przodu po upływie pierwszego
Czy udało ci się jakoś pieniądze odzyskać ? Orientujesz się czy można zrezygnować z inwestycji jak już pierwsza transza została wpłacona ?

Dróżdżel

535 405 905 i 794 207 207

ja mam, odezwij się do mnie: rafalkowalski266@gmail.com

od 2021 lat wszystko stoi

nic się nie dzieje, śmieci na placu budowy, budynki marnieją, czy ktoś ma namiar na właściciela?
Oddali Tobie kase ??? :) bo gość kłamie jak z nut
Trzymam kciuki za odbiór :) Ja też miałem odbiór tej inwestycji... Pod koniec 2023 :)
Też mnie to interesuje, u mnie termin 15 marzec 2025, ostatnio pociągnęli mury budynku 4,5,6 pan daniel m. Uspokaja ogarnąłem już kancelarię ;)

Tam wszystko stoi i marnieje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic sie nie dzieje wykonawcy nie dostają pieniędzy nikt tam już nie chce robic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś dysponuje informacjami, jak przebiega realizacja na ten moment?
W sensie?
do góry