Widok
Kami moj idol :)
Do salonu Bogna przy pętli autobusowej we Wrzeszczu chodzę od niemal 8 lat i ZAWSZE bez wyjątku do Kamila. Chlopak jest swietnym fryzjerem, bardzo sprawny i szybki, pasemka i cięcie to u niego 2 godziny, a zdarzyło mi się kiedyś przesiedzieć w innym salonie az 4! Kamil jest fantastyczny, bo dopasowuje sie bezblednie do potrzeb klienta. Jesli wiemy, o co nam chodzi, to wykona dokladnie, co mamy w myslach, natomiast gdy najdzies nas blizej nieokreslona potrzeba zmiany, to Kamil tez podrzuci kilka kreatywnych propozycji, z ktorych wybierzemy cos dla siebie.
Salon jest niewielki, ale bardzo przytulny i kameralny - to daje swietna atmosfere tym bardziej, ze wiecznie slychac tam rozmowy fryzjerow z klientami. Ja najczesciej trafiam na innych stalych klientow, wiec mozna naprawde milo spedzic czas i jeszcze na koniec zachwycic sie swoja nowa fryzura lub kolorem.
Mnie tez zdarzylo sie wielokrotnie, ze bylam zaczepiana i pytana, gdzie robię pasemka i zawsze wtedy z dumą polecam Kamila!
Salon jest niewielki, ale bardzo przytulny i kameralny - to daje swietna atmosfere tym bardziej, ze wiecznie slychac tam rozmowy fryzjerow z klientami. Ja najczesciej trafiam na innych stalych klientow, wiec mozna naprawde milo spedzic czas i jeszcze na koniec zachwycic sie swoja nowa fryzura lub kolorem.
Mnie tez zdarzylo sie wielokrotnie, ze bylam zaczepiana i pytana, gdzie robię pasemka i zawsze wtedy z dumą polecam Kamila!
Moja ocena
Bogna Hair Design
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6