Widok

Kamienie żółciowe- leczenie, metody naturalne i inne.

Czy ktoś pozbył się kamieni żółciowych lekami, ziołami? Byłem u chirurga który mówił że nie ma na to lekarstwa a wiem że są leki na rozpuszczenie kamieni na receptę. Chciał wysłać mnie na operację usunięcia pęcherzyka ale nie zgodzilem się. Wiem że szpital w Gdyni zakupił rok temu sprzęt do rozbijania kamieni i usuwania ich endoskopowo z zachowaniem pęcherzyka, metodą mało inwazyjną. Może komuś udało się ich pozbyć w inny sposób? Od kilku dni leczę się preparatami ziołowymi rowachol.Nie wiem jakie mam kamienie ale podejrzewam że mogą być z bilirubiny zbudowane gdyż we krwi poziom był podwyższony, natomiast cholesterol był w normie ale pewności nie mam. Myślę że to mogą być skutki uboczne przyjmowania leków, na niektórych w skutkach ubocznych było podwyższenie bilirubiny. Po za tym na niektórych pisało że mogą spowodować kamicę żółciową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedyna metoda to operacja-obecnie nic strasznego ,robią laparoskopowo i po 3 dniach do domu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry