Chciałbym ostrzec wszystkich przed wizytą w tym salonie. Zapisałem się na zabieg toksyny botulinowej (botoksu) na jedną strefę (lwia zmarszczka) w cenie 310 zł. Niestety, cała procedura i podejście do pacjenta to absolutny brak profesjonalizmu i wprowadzanie w błąd.

Po dwóch tygodniach efekt pojawił się zaledwie w 60%, dlatego zapisałem się na wymaganą korektę. Podczas pierwszej korekty zamiast botoksu podano mi preparat marki Infini (który jest stymulatorem/mezo, a nicht toksyną botulinową!). Zrobiłem zdjęcie flakonu, które dołączam do opinii. Preparat oczywiście nie zadziałał na mięśnie.

Przyjechałem na drugą korektę. Wcześniej telefonicznie prosiłem o użycie wyłącznie prawdziwego botoksu. Na miejscu pracownik zaczął kręcić. Wyciągnął skądś gotową, napełnioną już wcześniej strzykawkę. Na stole nie było żadnych ampułek botoksu. Twierdził, że to botoks, ale buteleczkę rzekomo właśnie wyrzucił do kosza и nie może mi jej pokazać. (...)

Na koniec odmówiono mi wydania karty pacjenta (karty zabiegowej) z wpisaną nazwą i numerem serii podanego preparatu, tłumacząc, że wszystko jest w bazie. Salon, który uważa się za renomowaną s

wypowiedź zmoderowana ( 2026-07-14 07:43:29)