Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Tragedia. Pani Marzena nie ma pojęcia o wykonywaniu zabiegu powiększania ust....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 września 2025

Karolina - ocena Koszmar, nerwy stres. Najgorsze paznokcie jakie kiedykolwiek miałem zrobione....
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 września 2025

Lucyna - ocena Zabieg botoksem na zmarszczki palacza zachwycił mnie efektami, na pewno...
~Lucyna
-

dodano: 23 września 2025

Groupob - ocena Tragedia. Miejsce totalnie nieoznaczone. Ciezko trafic.. Kontakt z kimkolwiek...
~Groupob
-

dodano: 22 września 2025

Ania P - ocena Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, świetna atmosfera, co powoduje że...
~Ania P
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 września 2025

Ewa - ocena Polecam zabieg nanofat któremu poddałam się w najlepszym wg mnie w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 września 2025

N - ocena Opieka lekarska na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to miejsce.
~N
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 września 2025

Adam - ocena Bardzo empatyczne i profesjonalne podejście do pacjenta.Wdrożone zostało...
~Adam
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

Nat - ocena Bardzo polecam, fantastyczna i profesjonalna opieka lekarza. Miła obsługa i...
~Nat
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

Andrzej - ocena dr Igor to świetny specjalista usunął mi znamię na plecach szybko i...
~Andrzej
-

Aleksandra - ocena Moja brodawka nie należała do najmniejszych i sprawiała mi widoczny...
~Aleksandra
-

Bartosz P - ocena Byłem na usuwaniu pieprzyków. Wszystko super. Polecam
~Bartosz P
-

Iwona - ocena Z czystym sumieniem polecam dr Komorowską. Profesjonalne podejście, rzetelna...
~Iwona
-

Magdalena - ocena Leczenie trądziku różowatego u dr Kozickiej przyniosło u mnie naprawdę...
~Magdalena
-

Pati - ocena Poszlam na zwykłe badanie znamion, a pani doktor Kaczyńska zauważyła...
~Pati
-

Dagmara - ocena Daję bez wyrzutów 6/6 gwiazdek chociażby za samą elastyczność w dobraniu...
~Dagmara
-

Magda - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,...
~Magda
-

dodano: 3 września 2025

Ewa - ocena U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy...
~Ewa
-

Anna Wiktoria - opinia wątek zamknięty Pan doktor Igor i cały personel, świetni ludzie!!!! Nawet kiedy jestem za...
~Anna Wiktoria
1

dodano: 30 listopada 2020

Kasia - ocena Wizytę w gabinecie ortodontycznym oceniam pozytywnie. Usmiechnieta, mila, a...
~Kasia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1553

1340

wątków

do góry