Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Urszula - ocena Kilkukrotnie powtarzany zabieg makijazu na przestrzeni lat, pelna...
~Urszula
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 maja 2026

Marta - ocena Profesjonalne podejście, odprężająca atmosfera, kompleksowe podejście
~Marta
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 7 maja 2026

Agata - ocena Wyjątkowa klinika medycyny estetycznej z najnowocześniejszymi urządzeniami...
~Agata
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marta - ocena Szybka i profesjonalna konsultacja dermatologiczna, polecam.
~Marta
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Przemek - ocena Profesjonalne podejście do pacjenta.
~Przemek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 4 maja 2026

Ada - ocena Świetna klinika na mapie Gdańska! Nowoczesny sprzęt, wykwalifikowany personel...
~Ada
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Michał - ocena Szczerze mówiąc, długo się zastanawiałem, czy w ogóle robić ten zabieg. Żona...
~Michał
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Hanna Biazmen - ocena Miałam wykonywany zabieg blefaroplastyki u dr Adama Załogi w Bella Clinica i...
~Hanna Biazmen
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Bartosz P. - ocena Polecam dr Iwonę Cimaszkiewicz jeśli szukasz lekarza, który dopasuje zabiegi...
~Bartosz P.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Maja - ocena Z całego serca polecam zabieg mezoterapii skóry głowy u Iwony Cimaszkiewicz....
~Maja
-

ostatnia odp. 5 dni temu

JM - ocena Korzystałam już z usług każdej pani doktor z zakresu medycyny estetycznej i...
~JM
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Gosia - ocena Rewelacyjne miejsce! Szeroka oferta zabiegów i bardzo przyjazny i kompetentny...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 1 maja 2026

Marcin Antosiak - ocena Doktor Marcin to fachowiec jedyny w swoim rodzaju. Po pierwsze- ludzki lekarz...
~Marcin Antosiak
-

Darek - ocena W tej klinice pracuje Pani Wiktoria-najlepsza podolog w Trójmieście. Jeśli...
~Darek
-

Paweł - ocena Jestem zadowolony z wizyty w tej klinice. Zabieg przebiegł szybko, sprawnie i...
~Paweł
-

dodano: 30 kwietnia 2026

Kamila G. - ocena Byłam na powiększaniu ust. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Usta są piękne,...
~Kamila G.
-

Justyna - ocena Byłam na zabiegu mezoterapii. Super podejście lekarza,pełen profesjonalizm!...
~Justyna
-

Paulina - ocena Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona....
~Paulina
-

Natalia - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Przyjazne miejsce i profesjonalne...
~Natalia
-

Karo - ocena Botoks u dr Soni lepszy niż psychoterapia :D
~Karo
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1735

1521

wątków

do góry