Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sylwia - ocena Doktor Sonia zawsze podchodzi i empatią i zrozumieniem do pacjenta.Bardzo...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 listopada 2025

waldek - ocena od ponad dwóch lat chodzę do doktor Soni i mogę stwierdzić, że jestem bardzo...
~waldek
-

dodano: 7 listopada 2025

Jane - ocena Bardzo polecam! Pani doktor konkretna, delikatna i życzliwa. Wizyta...
~Jane
-

dodano: 6 listopada 2025

Justyna Wolak - ocena Jestem zachwycona efektami po zabiegu mezoterapii mikroigłowej z kwasem! ️...
~Justyna Wolak
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 30 października 2025

Magda - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,...
~Magda
1

dodano: 3 września 2025

Sebastian Jarosz - ocena Lecznie kanałowe przy użyciu mikroskopu mojego zęba przebiegło gładko i...
~Sebastian Jarosz
1

dodano: 28 października 2025

A. Maciuk - ocena Efekty zabiegu na lwią zmarszczkę nawet przerosły moje oczekiwania. Na pewno...
~A. Maciuk
-

dodano: 29 października 2025

Anna - ocena Polecam gorąco dr Sonię!
~Anna
-

Aneta - ocena Najlepszy w Trójmieście. Wiedza, umiejętności i podejście. Polecam każdemu. :)
~Aneta
-

Ewa - ocena Bardzo miła atmosfera, zabieg wykonany z największą delikatnością. Co...
~Ewa
-

dodano: 28 października 2025

Antoni - ocena Dr Ślązak wysokiej klasy specjalista i jednocześnie życzliwy, empatyczny...
~Antoni
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 października 2025

Pacjentka - ocena Pan Doktor Pernak przeprowadzał u mnie operację powiększenia piersi...
~Pacjentka
-

dodano: 24 października 2025

Gosia - ocena Cudowna kobieta. Specjalista w każdym calu. Doskonale tłumaczy wszystko po...
~Gosia
-

dodano: 23 października 2025

Ela M. - ocena Usługa manicure hybrydowy źle wykonana. Uwagi zgłaszane na bieżąco skwitowane...
~Ela M.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 20 października 2025

Angelika - ocena Wyniki biopsji dermatologicznej przyniosły mi ogromną ulgę. Polecam!
~Angelika
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 20 października 2025

Marcin - ocena Wyjątkowe miejsce na mapie Gdańska. Pełne pasji oraz zaangażowania. Polecam
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 października 2025

Agata - ocena Bardzo miłe panie, pomocne, wszystko wyjaśniły i pomogły mi się przygotować...
~Agata
-

dodano: 17 października 2025

Jola - ocena Bardzo polecam
~Jola
-

dodano: 16 października 2025

Jola - ocena Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który przeprowadziłam u dr Agnieszki...
~Jola
-

dodano: 16 października 2025

Milena - ocena Brodawka zbadana i wycięta szybko, dobrze opisany proces gojenia i zalecenia,...
~Milena
-

dodano: 6 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1573

1358

wątków

do góry