19.06.2008 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie Krzysia-mojego cudownego synka, chciałabym podziękowac pani Zofii która była ze mną odczas porodu- obiecujemy przyjechac podziekować osobiście jak tylko troche Krzyś podrośnie, lekarzom a takzę całemu zespołowi położnych, tu naprawdę panuje przyjazna atmosfera, jeżeli pojawiał sie jakikolwiek problem zaraz był rozwiązywany, jest tu miło i rodzinnie, jedynym mankamentem jest jedna łazienka ale radzimy sobie a być może i wkrótce to się zmieni.
Zachęcam wszystkie dziewczyny żeby tam rodziły!!!!naprawde jest profesjonalnie, zarówno opieka położnych jak i pielęgniarek 'noworodkowych' jest na najwyższm poziomie: bardzo profesjonalna i pomocna. Zgodzę się tu z moją przedmówczynią iż dziewczyny naprawdę ciężko pracują, a zawsze mają czas, żeby odpowiedziec na kolejne, często banalne pytania przeczulonych, nowo upiecznych mam. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
p.s. jedyny minus izba przyjęć ale jeżeli przez to przebrniecie nic już wam nie grozi