Widok

Kanalizacja

Bojano Temat dostępny też na forum:
Orientuje się ktoś co z tą budową kanalizacji???
W Koleczkowie mieli zacząć od 1 Kwietnia 2011 a do dnia dzisiejszego nikogo nie widać!!!
Z takim tempem nie skończą w tym roku jak zakładał harmonogram...
Może przełożyli prace na 2014 rok gdyż będzie to rok kolejnych wyborów samorządowych???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam z tego co wiem to operacja "Kanalizacja"
Koleczkowo jest przesunieta i napewno do konca 2011 nic nie bedzie robione - ale ludzie ktorzy byli na zebraniu powinni wiedziec wiecej , pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Czy może już wiadomo kiedy podłącza nas do kanalizy ? Chodzi mi o Bojano ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakis rok temu byly protesty w Bojanie niektorych meiszkancow ze nie chca przepompowni sciekow w Bojanie (w koncu swoich wlasnych sciekow). Pewnie to dobry argument dla gminy by wogole nie skonczyc budowy lub przeniesc na nigdy. W gaztech wladze gminy juz wtedy wspominaly ze odebrane zostana im fundusze jesli zmienia projekt w trakcie.
Spytajcie tych co protestowali, co dalej i czy oprocz protestowania potrafia lub chca zrobic cos wiecej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkańcy nie chcieli ZLEWNI ścieków a nie przepompowni która już działa(ul. Warszawska, obok niewybudowanego boiska).

A kanalizacja w centrum wioski i na czarnej górze już chyba działa, zresztą na stronie gminy w przetargach można poszukać mapki I etapu budowy kanalizacji w bojanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry