Widok

Kanar

a gdzie ochrona srodowiska?
Konieczne sa min. 3 pojemniki na szklo, plastik, papier.
Ja osobiscie dodalbym, na mięsnie czworogłowe uda dwie skrzynki na metale kolorowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uciekinierzy z zakładu dla umysłowo chorych

1. Kaczynski Lech. Kaczynski Jarosław
3. Maciarewicz

W raporcie o WSI brakuje agenta J23 Hansa Klosa vel Janek

Lubię

Wstac rano, wlaczyc TV, a tam teleexpress.

3

3 zdjecia dzisiejszego, pierzastego, II sniadania.

Przekroj poprzeczny myszy

nie dzisiejsza ofiara radusa

Cholera

Adas znowu wypowie szokujace "SZOK".

taki tam bełkot...

nie wiem, ile jeszcze razy będę opierać się o tę nierdzewną barierkę z widokiem na płytę lotniska.ile razy w milczeniu godzić się na rozłąkę, chcąc przyspieszyć odmierzanie czasu.ile razy jeszcze będe próbowac zatrzymywać czas przy rodzinnym, okrągłym stole w kuchni, gdy wszystkie miejsca zajęte przez ludzi i psy, że nie ma gdzie wcisnąć szpilki, a stąpając trzeba uważać na łapy i ogony.nie dla mnie szwedzki model rodziny.
droga, która miała być nieskończoną i dobrą, okazała się ślepą uliczką tęsknoty i zmartwienia.dochodzę do jej krańca, natrafiając na mur.chciałabym mieć tyle tylko problemów, ile było dwa tygodnie temu.
wieczorami przeskakuję dwumetrowe ogrodzenie (przechodzenie przez furtkę mnie nie satysfakcjonuje) i przywołuję psy.zawsze najbardziej uśmiechnięta Tajfun, gdzieś zgubiła radosny wyraz pyska, jakaś taka zamknięta w sobie się wydaje.mam nadzieję, że wie mniej ode mnie i nie zdaje sobie sprawy, że właśnie zaczęła się walka o jej życie.mam wrażenie, że cały kojec spuścił z tonu.chciałabym się mylić.chciałabym zatrzymać czas i wydłużyć w nieskończoność nasze wieczorne spacery po jaśkówce.symbol beztroskiej normalności.
chciałabym też zostawić na zegarach niebieskiego xt-ka, niewielką kartkę ze słowem "szkoda".a może to już nie xt, lecz gs w niewiadomym kolorze.nieważne.
właściwie tak niewiele już zostało rzeczy ważnych, a tak dużo totalnie niepotrzebnych bzdur, o które z irytacją potykam się codziennie, nie mogąc znaleść drogi, na której by nie występowały.
kiedyś odechciało mi się mówić, więc zaczęłam pisać.teraz już nawet pisanie straciło sens.niewiele pozostaje.

Ćma,

zostało mi jeszcze kaszubskiego cydru. A i śliwowica dojrzewa. Góry są też smętne o tej porze, ale przynajmniej nie widać tyle bezkresnego badziewia. Kiedy wyjechać na dworzec???

re:szok

jesli zdjecia zawieraja elemnty graficzne to nie obejrze. mama zakazala i wyjatkowo ma racje.

CB

re:orientacja
;)

no i wydało się...

jak ja to robię, że bezbłędnie trafiam do źródełka
(do bazy zresztą też)

jeżeli o sny chodzi

to dzisiaj w nocy po raz pierwszy latałem. po raz pierwszy naprawdę i do końca. owszem, do tej pory zdarzało się, że odbijałem się od ziemi i potrafiłem przeskoczyć cały długi korytarz. ale potem dochodził do głosu strach i nieubłagalnie zbliżała się ściana. a tej nocy szybowałem na materacu z gąbki nad całym raduńskim dolnym. był ze mną jakiś zarośnięty bieszczadzki zakapior. a w dole na rozmaitych łodziach, kajakach i zagłowkach machali do mnie przyjaźnie znajomi. doleciałem tak aż do jeziora kłodno. a tam - wiadomo - zapora. jej już się nie udało pokonać. ale to i tak duży postęp. następnym razem chcę bez materaca i bez końca

Adas

Nie wiedzialem ze tak latwo zaszokowac mame.

tak się zastanawiam

ex-prezydent nazwał obecnego prezydenta durniem. pewien urażony obywatel chce mu za to wytoczyć proces. i tak się zastanawiam pod jakim zarzutem. czy chodzi o obrazę głowy państwa, czy może o ujawnienie tajemnicy państwowej?

w domu wariatow smiejac sie przez lzy, ciezko sie usmiechnac

wymyslam sobie historie, siedzac w berecie na parapecie... lalala

"Apocalipto"

no jestem pod wrazeniem: poczatku ale i calosci .

Pozdrawiam tych którzy jeszcze mnie pamiętają. Ps: Horusie zaglądasz tu czasem?

A od mamusi to spieprzaj dziadu

kumasz lulek?
no.

TAKIE SOBIE GLĘDZENIE

żYCIE JEST PIĘKNE. sZUKAM DZIEWCZYNY.

Meretseger

Witaj... Mnóstwo lat mineło...czy zaglądam tu?bardzo sporadycznie...
jesli chodzi o kino ja jestem po wrazeniem "INFILTRACJI"..Pozdrawiam

Nie wiem jak lulek kuma, ale chyba go zszokowales.

Pobiegl i wykupil karte stalego klienta z 20% rabatem u swego dentysty,
po czy schowal sie pod kamien. Udalo sie jedynie uslyszec:
Zeby nie mamusie, swiat mialby mniej kolorowy kolor.
Przelatujaca sowa odparla: interpretuj jak lubisz.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (227 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry