Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klient - ocena nowy temat Bardzo dobra kancelaria. Sprawa załatwiona szybko i rzetelnie. Na pewno wrócę.
~Klient
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 listopada 2024

Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Szybko, sprawnie i w pięknym miejscu. Polecam tę Kancelarię. Miła obsługa,...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 3 kwietnia 2021

Beata G. - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie i sprawnie. Kolejny raz korzystałam z usług . Polecam
~Beata G.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 lutego 2021

Wszystko ok wątek zamknięty Temat załatwiony bardzo sprawnie. Po umówieniu telefonicznym swojej wizyty,...
~Kinga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 października 2019

d r a m a t wątek zamknięty Panie niezorientowane co się dzieje i jakie dokumenty mają jaką moc. To czego...
~Klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 października 2019

profesjonalnie i szybko wątek zamknięty Korzystaliśmy z zoną drugi raz z usług kancelarii i jesteśmy bardzo...
~zadowolony klient
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 marca 2019

Kancelaria Jakich mało - Polecam wątek zamknięty Pełna profesjonalna obsługa, zaangażowanie z jakim Pracownicy kancelarii...
~Marcin Fara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 maja 2018

Pomoc w zawiłej sprawie. wątek zamknięty Panie notariusz bardzo profesjonalnie rozwiązały moją sprawę,która nie...
~Krystyna M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2017

Odradzam wątek zamknięty Kancelaria nastawiona wyłącznie na zysk. Szorstkie podejście do klienta i...
~Klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Niedawno miałem przyjemność korzystania z usług tej kancelarii. Bardzo...
~Krzysztof B.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 maja 2014

Miło i profesjonalnie wątek zamknięty Witam, nie tak dawno tomu korzystałem z usług tej kancelarii. Młode panie...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry