Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Podpisywałam u P. Notariusza sprzedaż działki - poinformował mnie o...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 września 2019

Szczerze odradzam wątek zamknięty Absolutnie nie polecam! Notariusz popełnia kardynalne błędy zarówno...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Notariusz godny polecenia. Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie!
~Anna L
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2017

Szybko, Sprawnie i w przystępnej cenie wątek zamknięty W tej kancelarii naprawdę podejście jest indywidualne, jakość świadczonych...
~Katarzyna C.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Szybki Sprawny Operatywny !
~zadowolony
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 października 2014

polecam! wątek zamknięty serdecznie polecam, swietny kontakt, doskonała obsługa i konkurencyjne ceny,...
~michalina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2013

Satysfakcja gwarantowana wątek zamknięty Serdecznie dziękujemy, za szybką i sprawną obsługę prawną. Jesteśmy w 100%...
~Zadowoleni klienci
-

dodano: 8 sierpnia 2013

Polecam, bo warto! wątek zamknięty Właśnie korzystam drugi raz z usług Pana Notariusza, gdyż: klienta traktuje...
~*
-

dodano: 23 maja 2013

polecam tę kancelarię wątek zamknięty Kancelaria godna polecenia. Kompetentna i rzeczowa obsługa zarówno samego...
~Klient na przyszłość
-

dodano: 23 marca 2013

polecam! wątek zamknięty Tę kancelarię mogę szczerze każdemu polecić. Razem z żoną jesteśmy pod dużym...
~F.
-

dodano: 14 marca 2013

kancelaria godna polecenia wątek zamknięty to chyba nowa kancelaria, ale na pewno godna polecenia: notariusz znalazł...
~zadowoleni
-

dodano: 4 stycznia 2013

polecam wątek zamknięty polecam tego notariusza; bardzo rzeczowy; rzetelny; kompetentny przystępny;...
~kosiq
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry