Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Margo - ocena Bardzo polecam współpracę z Mecenasem Wojciechem Żukowskim. Precyzyjne...
~Margo
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 października 2025

Joanna - ocena Mecenas Wojciech jest człowiekiem, którego z pełnym przekonaniem mogę...
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 października 2025

Monika Sultanyan - ocena Z Panem Wojciechem czułam się bardzo zaopiekowana na każdym kroku mojej...
~Monika Sultanyan
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 września 2025

Mateusz - ocena Zdecydowałem się na współpracę z tym radcą prawnym i to była bardzo dobra...
~Mateusz
-

dodano: 20 września 2025

Patryk - ocena Korzystałem z usług tego radcy prawnego i jestem bardzo zadowolony....
~Patryk
-

dodano: 20 września 2025

Przemysław Nacewicz - ocena Po nieudolnym prowadzeniu sprawy przez inną kancelarię, trafiłem na Pana...
~Przemysław Nacewicz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 lipca 2025

Bartłomiej - ocena Profesjonalne rozwiązanie sporu związanego z nieruchomością. Bardzo dobry...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 28 maja 2025

Aleksandra - ocena Wszystkim bardzo polecam pana Radcę prawnego Wojciecha Żukowskiego.Jest osobą...
~Aleksandra
-

dodano: 24 maja 2025

Elzbieta B - ocena Pan Wojciech wykazał się nie tylko wyjątkowym profesjonalizmem i...
~Elzbieta B
-

dodano: 22 maja 2025

Weronika - ocena Najlepszy w swoim fachu! Polecam z całego serca każdą sprawą z P.Wojtkiem...
~Weronika
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 29 kwietnia 2025

Patryk - ocena Pełnym profesjonalizm oraz zaangażowanie na każdym etapie postępowania....
~Patryk
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 kwietnia 2025

Karolina - ocena Pełen profesjonalizm, stały kontakt na każdym etapie. Sprawa poprowadzona od...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 7 marca 2025

Wojciech Piotrowski - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Pana Wojciecha Żukowskiego jako radcę prawnego....
~Wojciech Piotrowski
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 6 lutego 2025

Daniel - ocena Polecam kancelarię Pana Wojciecha, jego pomoc była nieoceniona, a sprawa...
~Daniel
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 27 listopada 2024

AGA - ocena Polecam z czystym sumieniem :) Pan Wojciech jest bardzo dokładny i...
~AGA
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 24 października 2024

Mateusz - ocena Pełne uznanie za profesjonalizm, wiedzę, umiejętności negocjacyjne oraz...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 października 2024

Joanna - ocena Energia i pełen profesjonalizm w działaniu. Bardzo szybka reakcja i rzeczowa...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 października 2024

Klub Sportowy Taekwon - ocena Bardzo profesjonalne i szybkie działanie. Wielokrotnie korzystaliśmy ze...
~Klub Sportowy Taekwon
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 października 2024

JR - ocena Podejście do klienta ze strony Pana Żukowskiego, zaangażowanie w sprawę i...
~JR
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 października 2024

Mikolaj - ocena Polecam z całego serca współpracę z Panem mecenasem. Czuć zaangażowanie od...
~Mikolaj
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 października 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry