Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Robert - ocena nowy temat Byłem pogodzony z tym, że sytuacja jest z góry przegrana, na szczęście...
~Robert
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 9 marca 2025

Karolina - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, stały kontakt na każdym etapie. Sprawa poprowadzona od...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 7 marca 2025

Piotr - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Anna - ocena Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm i mega indywidualne podejście do...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Natalia - ocena Zdecydowanie polecam kancelarię prawną Kancelaria Adwokacka Adwokat Dawid...
~Natalia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Beata - ocena Polecam Pana mecenasa i dziękuję serdecznie za profesjonalne podejście i duże...
~Beata
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Elżbieta Szafran - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem Suszyńskim ....
~Elżbieta Szafran
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Zuzanna - ocena Bardzo fachowo i profesjonalnie. Bezproblemowy kontakt przez cały czas...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Olga Piotrowska - ocena Polecam profesjonalizm , wiedzę i skuteczność kancelarii "Mateusz Szczurek"....
~Olga Piotrowska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 6 marca 2025

Ewa - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Świetna obsługa i doradztwo....
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Ania - ocena Polecam. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, bardzo dobry...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Klientka z Gdańska - ocena Polecam Kancelarię. Mąż uzyskał w pomoc od mecenas K.Żywickiej. Świetny...
~Klientka z Gdańska
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 5 marca 2025

Marcin Gałęziewski, Anna Janowicz-Gałęziewska - ocena Korzystam z doradztwa pani Joanny już prawie od roku, zawsze profesjonalne...
~Marcin Gałęziewski, Anna Janowic
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Monika - ocena Współpraca kancelaria u Pana Dawida Suszyńskiego przebiegła bardzo sprawnie...
~Monika
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Cezary - ocena Byłem bardzo zadowolony. Polecam w 100% .
~Cezary
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Katarzyna Ś. - ocena Korzystałam z usług tej kancelarii na obu etapach postępowania upadłościowego...
~Katarzyna Ś.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 4 marca 2025

Dominika - ocena Rzetelna i zaangażowana, pomaga przejść przez trudny proces bez zbędnego...
~Dominika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 marca 2025

Dorota Torończak - ocena Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego poprowadzenia mojej sprawy...
~Dorota Torończak
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 3 marca 2025

Beata - ocena Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu....
~Beata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 lutego 2025

Malgorzata K - ocena Było to moje pierswsze spotkanie z Panem Mecenasem.Otrzymałam...
~Malgorzata K
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2991

2756

wątków

do góry