Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dariusz - ocena nowy temat Pan Dariusz Knera jako radca prawny prezentuje sposób działania, który w...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 31 maja 2025

Arkadiusz - ocena nowy temat Kancelaria działa szybko i sprawnie. Nie trzeba się martwić o najmniejsze...
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 maja 2025

Kazimierz - ocena nowy temat Świetny rzeczowy i godny polecenia adwokat Błażej Haber. Moją sprawę sądową...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Anna Bogacz - ocena nowy temat Bardzo dokładnie i rzeczowo został wyjaśniony mój problem. Pomimo braku...
~Anna Bogacz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Nikolina - ocena nowy temat Wspaniała adwokat! Bardzo merytorycznie wszystko tłumaczy i przygotowuje do...
~Nikolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Bartłomiej - ocena nowy temat Profesjonalne rozwiązanie sporu związanego z nieruchomością. Bardzo dobry...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 maja 2025

Przemysław Dubowski - ocena nowy temat Polecam w 100 %.Profesjonalna i rzetelna obsługa na każdym etapie współpracy....
~Przemysław Dubowski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Vital S. - ocena nowy temat Jestem bardzo wdzięczny za profesjonalną pomoc prawną w prowadzeniu sprawy...
~Vital S.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Ewelina - ocena nowy temat Byłam niedawno po poradę prawną u Pana Dominika Kołodziejczyk i polecam z...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 maja 2025

Mariusz - ocena nowy temat Pani Mecenas Ewelina Baranowska -Haber jest osobą rzetelną oraz bardzo...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 maja 2025

W. i St. Marszałkowscy - ocena nowy temat Chcielibyśmy serdecznie podziękować Pani Mecenas Agnieszce Plejewskiej za...
~W. i St. Marszałkowscy
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 maja 2025

Aleksandra - ocena Wszystkim bardzo polecam pana Radcę prawnego Wojciecha Żukowskiego.Jest osobą...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 maja 2025

Marlena - ocena Pani adwokat jest rzetelna, zaangażowana i niezwykle empatyczna. Pełen...
~Marlena
-

dodano: 23 maja 2025

andrzejF - ocena Profesjonalizm i komunikacja to niewątpliwe atuty Kancelarii. Polecam każdemu...
~andrzejF
-

Ewa - ocena Profesjonalizm, wysoka kultura osobista, skuteczność. Polecam.
~Ewa
-

Piotr - ocena Polecam Kancelarie Mecenasa Suszyńskiego, rzetelne i profesjonalne podejście...
~Piotr
-

Kamil - ocena W ramach współpracy z kancelarią moją sprawą zajmował się p. Paweł...
~Kamil
-

Elzbieta B - ocena Pan Wojciech wykazał się nie tylko wyjątkowym profesjonalizmem i...
~Elzbieta B
-

dodano: 22 maja 2025

Artur Jabłonowski - ocena Sprawa frankowa od 2017 roku w Sądzie Okręgowym i Apelacyjnym w Gdańsku...
~Artur Jabłonowski
-

dodano: 21 maja 2025

Ewelina - ocena Z całego serca i "doświadczenia" mogę polecić Panią mecenas. Przez lata...
~Ewelina
-

dodano: 21 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3107

2869

wątków

do góry