Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mirosław Anders - ocena nowy temat Fałszywy broker bardzo dobrze wiedział jak przekonać człowieka. Nie wierzyłem...
~Mirosław Anders
-

ostatnia odp. 35 minut temu

dodano: 8 lipca 2026

Wojtek - ocena nowy temat Najgorsze było powiedzieć rodzinie że zostałem oszukany. Przez długi czas...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Filip - ocena Dałem się nabrać na inwestycję która miała być pewnym zyskiem a Jak...
~Filip
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Bogusław - ocena Dobrze że zdecydowałem się sprawdzić swoją sytuację, warto było poświęcić...
~Bogusław
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

dodano: 7 lipca 2026

Błażej - ocena Nikt mnie nie zbywał ani nie spieszył. Mogłem spokojnie dopytać o wszystko....
~Błażej
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Tomasz Gardenowski - ocena Miałem wiele wątpliwości ale zostały rozwiane podczas rozmowy z Panem...
~Tomasz Gardenowski
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Mateusz - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Mecenas, która z pełnym...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

Kazimierz Lepko - ocena Dobrze że trafiłem na ludzi którzy znają ten temat pozdrawiam całą kancelarie
~Kazimierz Lepko
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Władek - ocena Po konsultacji w sumie wszystko wiedziałem polecam zadzwonić poznać zespół...
~Władek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Małgosia - ocena Ich möchte Rechtsanwalt Paweł Symonowicz meine große Dankbarkeit und...
~Małgosia
-

Krzysztof G - ocena Dostałem odpowiedzi na pytania które miałem od wielu miesięcy i nie czułem...
~Krzysztof G
-

Maks - ocena Przez internet naczytałem się o WIBOR-ze i byłem jeszcze bardziej zagubiony i...
~Maks
-

dodano: 6 lipca 2026

Mirek - ocena Myślałem że bank zawsze ma rację dzisiaj wiem że warto walczyć o swoje.
~Mirek
-

Krzysztof B - ocena Najbardziej żałuję że tyle czasu zwlekałem w sumie niepotrzebnie super robota...
~Krzysztof B
-

Krzysztof - ocena Profesjonalna obsługa
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Agnieszka - ocena Dzień dobry, profesjonalnie, konkretnie,
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Maksymilian B - ocena Po latach stresu w końcu pojawiła się nadzieja po latach stresu w końcu...
~Maksymilian B
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 5 lipca 2026

Hubert - ocena Miałem dość życia od raty do raty także dziękuję bardzo za pomoc i polecam za...
~Hubert
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jarek - ocena W końcu ktoś potraktował moją sprawę poważnie nie spodziewałem się że kredyt...
~Jarek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Krystyna - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Pani Mecenas Katarzyna za dotychczasową...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3716

3433

wątków

do góry