Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marta - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usług Kancelarii i Mecenasa, z którym miałam...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 1 grudnia 2025

Paweł - ocena nowy temat Polecam. Sprawa wygrana. Dobry kontakt. Pełen profesjonalizm.
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 1 grudnia 2025

Zawiedziony klient - ocena nowy temat Brak zaangażowania oraz inicjatywy, brak wiedzy na temat obsługiwanej sprawy...
~Zawiedziony klient
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 30 listopada 2025

Anna - ocena nowy temat Polecam usługi kancelarii Pana Mecenasa pomógł mi w sprawie o alimenty....
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 29 listopada 2025

Olga - ocena nowy temat Polecam, Pan Mecenas Michał Sokołowski swoim zaangażowaniem pomógł nam...
~Olga
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 10 listopada 2025

Zbigniew - ocena nowy temat Polecam kancelarię, Pan Adwokat Michał Sokołowski prowadził moją sprawę o...
~Zbigniew
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 października 2025

Asia - ocena nowy temat Pan Mecenas Sokołowski to człowiek o wielkiej wiedzy i kulturze. Kancelaria...
~Asia
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Krystyna - ocena nowy temat Pan Mecenas prowadził kilka naszych spraw o odzyskanie należności,wszystkie z...
~Krystyna
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Kasia - ocena nowy temat Serdecznie poleca usługi Kancelarii. Pan Mecenas Sokołowski pomógł mi w...
~Kasia
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 października 2025

Beata - ocena nowy temat Pan Mecenas ma olbrzymią wiedzę i empatię do klienta, pomógł naszej rodzinie...
~Beata
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 października 2025

Radosław - ocena nowy temat Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa
~Radosław
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 października 2025

Mariusz - ocena nowy temat Serdecznie polecam, kancelaria pomogła odzyskać środki
~Mariusz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 listopada 2025

Ania M - ocena nowy temat Serdecznie polecam. Pani Mecenas to osoba niezwykle kompetentna, rzetelna ale...
~Ania M
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 28 listopada 2025

Ania - ocena nowy temat Chcemy od całego serca podziękować Panu Błażeju Haber za bardzo dobrą pracę...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marcin S. - ocena nowy temat Gorąco polecam pana mecenasa Makarewicza, sprawa rozpatrzona pozytywnie, co...
~Marcin S.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Anna - ocena nowy temat Moje doświadczenie z Panią mecenas i Panem Markiem było niestety bardzo...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 27 listopada 2025

Bartosz - ocena nowy temat Profesjonalne podejście do klienta
~Bartosz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Barbara - ocena nowy temat Profesjonalizm, zaangażowanie, skuteczność, wieloletnie doświadczenie. Bardzo...
~Barbara
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Michał Kosmacz - ocena nowy temat Kancelaria wygrała dla nas bardzo ważną sprawę. Jestem pod wrażeniem...
~Michał Kosmacz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 26 listopada 2025

Anna - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam radcę prawnego Wojciecha Żukowskiego. Naszą...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3371

3112

wątków

do góry