Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena Polecam kancelarię Pana Mecenasa, pomagał mi w sprawie spadkowej, którą udało...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 19 lipca 2025

BK - ocena Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego...
~BK
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 5 czerwca 2025

Michał - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni....
~Michał
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 14 lipca 2025

Natalia Licznerska - ocena Polecam kancelarię, szybka i profesjonalna pomoc. Kolejnym razem na pewno...
~Natalia Licznerska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 17 lipca 2025

Adriana - ocena Polecam Panią Mecenas Małgorzatę Strzelecką, która prowadząc mi sprawę...
~Adriana
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Alicja Kalinowska - ocena Bardzo dziękuje za pomoc panu mecenasowi Piotrowi Witkowskiemu, cudowny...
~Alicja Kalinowska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Magdalena Bobowicz - ocena Współpracuję z Panem Mecenasem Antonim Koprowskim od dwóch lat. Od pierwszego...
~Magdalena Bobowicz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Wioletta - ocena Miałam przyjemność korzystać z usług Pana mecenasa Dominika Maniszewskiego w...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 lipca 2025

Dariusz Banachowicz - ocena Chciałbym z całego serca podziękować Pani Mecenas A. Rogozińskiej za...
~Dariusz Banachowicz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Beata.B. - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas A. Rogozińską jako niezwykle...
~Beata.B.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Mario - ocena Profesjonalnie podejście do klienta i do sprawy . polecam
~Mario
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

Małgorzata - ocena Kompetentna pani adwokat, sprawa o kontakty z dzieckiem załatwiona szybko i...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 lipca 2025

Katarzyna - ocena Pan Marcin, bardzo rzetelna i profesjonalna osoba. Bardzo latwy kontakt...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 13 lipca 2025

Natalia - ocena Kancelaria Pana Mecenasa pomaga mojej firmie w wielu sprawach,w tym...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 lipca 2025

Stanisława - ocena Pan Dawid jest bardzo kompetentny. Jego wiedza dorównuje jego przystojności.
~Stanisława
-

Barbara - ocena Profesjonalna Pani Mecenas, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Serdecznie...
~Barbara
-

Magdalena - ocena Pani Monika to profesjonalistka. Spotkaliśmy się w celu omówienia na pierwszy...
~Magdalena
-

Kamila Okrutnik - ocena Bardzo polecam współpracę z ta kancelaria. Świetna komunikacja, profesjonalne...
~Kamila Okrutnik
-

dodano: 11 lipca 2025

Ewelina - ocena Jestem zadowolona z pomocy która otrzymałam, profesjonalnie i komforowo
~Ewelina
1

dodano: 9 lipca 2025

Mariusz Krajewski - ocena Godna polecenia kancelaria prawna! Sprawne i rzetelnie rozpoznanie i...
~Mariusz Krajewski
-

dodano: 10 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3184

2938

wątków

do góry