Kanclex

Doradztwo prawne Mediacje

Gdynia, 3 Maja 21

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - opinia wątek zamknięty Miałam okazję skorzystać z usług kancelarii i jestem z nich bardzo...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 stycznia 2022

Olga Kulesza-Miodek - opinia wątek zamknięty Zaangażowanie w sprawę nawet najmniejszą, szybkość i skuteczność działania,...
~Olga Kulesza-Miodek
-

dodano: 11 stycznia 2022

Sylwia Olszewska - opinia wątek zamknięty Polecam ,bardzo trudną sprawę doprowadzili do szczęśliwego finału w bardzo...
~Sylwia Olszewska
-

dodano: 10 stycznia 2022

Wiesława - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z doradztwa RIO.
~Wiesława
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 października 2020

Agata - opinia wątek zamknięty W biurze kanclex otrzymałam bardzo profesjonalną i życzliwą pomoc, moja...
~Agata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 października 2020

Rafał - opinia wątek zamknięty Pan Arkadiusz pomógł mi wygrać walkę z moim poprzednim pracodawcą, który...
~Rafał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2020

Miło i profesjonalnie wątek zamknięty Pani Katarzyna pomogła mi podczas tworzenia umowy - sprawdziła treść...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2019

Bardzo sprawna windykacja wątek zamknięty Firma kanclex w zaledwie 2 tygodnie odzyskała dla mnie cały dług z faktur...
~Mariusz G.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 grudnia 2018

Polecam wszystkim przedsiębiorcom! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa - konkretnie, szybko i w jasny sposób wytłumaczono mi,...
~Jacek L.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 stycznia 2018

Polecam - porady prawne - fantastyczna obsługa! wątek zamknięty Po pierwsze bardzo dobra obsługa. Jako developer szczególnie zwracamy uwagę...
~Developer z Gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 września 2017

Sprawa rozwodowa + alimenty wątek zamknięty Jestem samotnym z wyboru ojcem i już byłem mężem znanej aktorki. Nie życzę...
~Samotny Ojciec
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

Sprawy spadkowe w Gdyni wątek zamknięty Sprawa spadkowa w Gdyni dzięki prawnikom z Kanclex Porady Prawne Gdynia...
~Hania Kowalczyk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry